Contact

Financiering

Groei van uw onderneming betekent veelal investeren en dat past bij een vitale en innovatieve onderneming. Kleine investeringen kunnen vaak vanuit uw eigen cashflow worden verricht; grote investeringen daarentegen vergen veelal additioneel en extern krediet met langdurige commitment van uw financieringspartner.

Ynbusiness kent de weg naar een scala van financieringsvormen en die passend zijn voor elke ontwikkelingsfase van uw bedrijf.  Dit kunnen naast de traditionele bankfinancieringen ook subsidies en overheidsregelingen zijn. We kunnen u helpen om de juiste financiering te vinden voor uw groeiplannen.

Ynbusiness kan voor ondersteuning zorgen bij de opzet en ontwikkeling van uw businesscase, maar neemt ook het initiatief voor het ontwikkelen van nieuwe financieringsvormen met relevante partijen voor het innovatieve MKB, bijv. door het opzetten van financieringstafels; meerdere partijen met een breed palet aan financieringsvormen zijn betrokken bij uw cases waarbij voor uw onderneming de meest passende financiering wordt gezocht en veelal gevonden.

Thema's
Ondernemerssubsidies Provincie Fryslân
Lees meer
Financiering Onderneming (Algemeen)
Lees meer
Financiering Innovatie
Lees meer
Financiering Internationaal Ondernemen
Lees meer
Financiering Kennis
Lees meer