Contact

Powervrouw gaat mysteryshoppen

FinancieringOndernemerschap

8 maart is Internationale Vrouwendag. Maar naar een achterstandspositie van de vrouw op de arbeidsmarkt, hoef je Janneke Rauwerda niet te vragen. “Wees de stuurman van je eigen carrière.” Met behulp van het netwerk van Ynbusiness en de MKB Voucher, zet zij inmiddels haar 2e bedrijf op de kaart, GuestSupport.

Inzichten over gastvrijheid

Gedreven door haar passie voor recruitment, zelfstandigheid en onafhankelijkheid heeft zij in 2012 ProWurk (arbeidsbemiddeling en detachering) opgericht. ProWurk verdiept zich in de bedrijfsstrategie en is scherp in haar selectie van geschikte kandidaten. “Van de medewerkers wordt vaak verwacht dat zij servicegericht en gastvrij dienen te zijn voor hun klant, patiënt, burger of gast. Wij toetsen de mate van gastvrijheid – en alles wat hier bij komt kijken – van de medewerkers. Met mijn discrete en zeker ook directe manier van communiceren, sla ik vervolgens vaak de spijker op de kop. Die reflexie op gedrag is soms hard nodig.” Zo leidden de inzichten over gastvrijheid en vooral het gebrek daar aan tot een nieuwe markt waar zij in is gestapt: mysteryshopping. “Het sloeg meteen aan bij mijn bestaande klanten.”

Een netwerk van bewezen professionals

Ze wil deze tak professioneel in de markt zetten en vroeg aan Dennis Carton, programmamanager Ynbusiness, of hij iemand kende die haar bij dit vraagstuk kon helpen. Dit vraagstuk paste goed bij Sandra Arkesteijn, een erkend Senior Marketing Professional die bedrijven helpt met het formuleren van een scherpe propositie (welke Behoefte heeft je klant, wat Beloof je hem en hoe Bewijs je dat je dat kan) en vervolgens helpt met het bedenken van en regie voert over on/offline marketingcampagnes. Arjen Schol, themaspecialist Financiering, hielp Janneke Rauwerda met het aanvragen van de MKB-Voucherregeling, waardoor zij financiële ondersteuning kreeg voor het inschakelen van deze professional.

Heeft u een specifieke vraag?

Vraag het vrijblijvend
aan een sectorspecialist

Vraag het ons
Meer Sterke staaltjes
Specialist in
Arjen Schol
Arjen ScholThemaspecialist FinancieringNeem contact op
Dennis Carton
Dennis CartonProgrammamanager, Sectorspecialist IndustrieNeem contact op