Contact

Kennistafel SIH

Als vervolg op het Assessment Smart Industry dat bij uw bedrijf is afgenomen, organiseert Ynbusiness in het kader van de Smart Industry Hub Noord-Nederland diverse kennistafels. Tijdens deze bijeenkomsten worden kennis en ervaringen gedeeld en er wordt nieuwe kennis opgedaan via een specialist die op thema uitgenodigd wordt. Hieronder vindt u een overzicht van de kennistafels die op dit moment actief zijn.

Kennistafel Digital Factory: Van ambitie naar waarde met behulp van nieuwe technologie

Als vervolg op het Assessment Smart Industry dat bij uw bedrijf is afgenomen, organiseert Ynbusiness in het kader van de Smart Industry Hub Noord-Nederland diverse kennistafels. De eerste kennistafel heeft als thema Digital Factory, met als focus connectiviteit, datamanagement en performance management. Deze kennistafel wordt in eerste instantie twee keer gehouden, waarbij per keer vier tot zes bedrijven kunnen deelnemen. Bij voldoende aanmeldingen zullen er een tweetal extra bijeenkomsten worden georganiseerd. Per bedrijf kunnen er twee personen aan de kennistafel deelnemen. De kennistafels zijn met name bedoeld voor het operationele management (productie, ICT, engineering, supply chain). Aanmelden kan via info@ynbusiness.nl.

Datum Tijd Locatie
Dinsdag 12 oktober 2021 16:00-18:00 Dotec (De Wielen 9, Joure)
Dinsdag 26 oktober 2021 16:00-18:00 bij een deelnemend bedrijf

Bij voldoende aanmeldingen zullen er op dinsdag 19 oktober en dinsdag 2 november van 16:00 tot 18:00 uur eveneens bijeenkomsten worden georganiseerd.

Van ambitie naar waarde met behulp van nieuwe technologie

We zitten in het begin van de 4e industriële revolutie, in Nederland Smart Industry genoemd. De uitdaging waar u als ondernemer voor staat, is om met de ‘enablers’ van deze industriële revolutie (slimme sensoren, digitalisering, connectiviteit en kunstmatige intelligentie) waarde te creëren voor uw klanten. In deze kennistafel geeft Mark Peters, Innovatieversneller Smart Industry, zijn kijk op Smart Industry en neemt hij u aan de hand van een roadmap en praktijkvoorbeelden mee in de stappen van ambitie naar waarde met behulp van nieuwe technologie. Topics die hoog scoorden bij de deelnemers aan het Smart Industry Assessment als connectiviteit, datamanagement en performance management zijn onderdeel van het praktijkverhaal van Mark en van het aansluitende gesprek met u over de kansen en uitdagingen in uw bedrijf.

Over Mark Peters

Al vanaf zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente heeft Mark Peters een passie voor het, met de juiste mix van nieuwe technologie, vakmanschap en bedrijfskunde, realiseren van slimmere productieprocessen. Inmiddels is hij ruim 26 jaar in diverse rollen werkzaam bij IJssel Technologie, een industriële dienstverlener die slimme fabrieken realiseert, onderhoudt en verbetert. De afgelopen zes jaar was dat in de rol van innovatieversneller Smart Industry, waarbij Mark regelmatig masterclasses en inspiratiesessies op het gebied van Industry 4.0 verzorgt.

Specialist in
Carl Schultz
Carl SchultzSectorspecialist IndustrieNeem contact op
Tabe Bruinsma
Tabe BruinsmaSectorspecialist Agri & IndustrieNeem contact op