Contact

Innovatie Expeditie

Praktische informatie          What’s in it for me?          Dutch Design.Thinking

Introductie
In een maatschappij die continue verandert, is het belangrijk om te blijven ‘ondernemen’ en dus het ondernemende vermogen te blijven trainen.

Dit vraagt om de juiste manier van denken.. Een die ervoor zorgt dat je kansen onderkent, ze weet te vertalen naar waarde voor anderen en mensen in je omgeving weet te inspireren en activeren om samen met jou deze waarde impactvol en duurzaam te realiseren.

Daarom organiseert de Toerisme Alliantie Friesland  – in samenwerking met Ynbusiness, NHL Stenden en Friesland College Middelbare Hotelschool Friesland – de ‘Innovatie Expeditie’ voor young professionals en ondernemers in de toeristische branche en hospitality.

Innovatie Expeditie
15 ondernemers en 45 young professionals krijgen de kans om deel te nemen aan de innovatie expeditie. Dit is een training gericht op innovatie en ondernemerschap waarbij teams zich inzetten om samen op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen voor uitdagingen van de ondernemer.

Ga jij mee op de Innovatie Expeditie?
Het is een praktische training waar we samen aan de slag gaan met concrete projecten van de ondernemers die meedoen aan deze training. Als team wordt je gecoacht door ervaren trainers van STUDIO.WHY en doorloop je de volgende stappen:

 

Onderdeel van het programma is dat ideeën worden getoetst bij echte klanten/eindgebruikers en dat de teams in gesprek gaan met experts van het betreffende thema. De creatieve masterclasses bestaan o.a. uit: presenteren, interviewen, kritisch denken, creativiteitstechnieken, prototypes maken, LEGO, en business modellen definiëren.

Innoveren is een proces van vallen en opstaan. Het is een gaaf en energiek programma waarbij aan het einde de concepten worden gepresenteerd!

Aanmelden