Contact

Zomerevent Noord-Nederland verdient Circulair!

woensdag 29 juni Vanuit het netwerk Innovatie

Circulair ondernemen is geen hippe trend, maar een manier om een gezond bedrijf neer te zetten en tegelijk bij te dragen aan een duurzame wereld. Maar welke kansen biedt het u? En hoe pakt u vervolgens die verandering aan?

Op woensdag 29 juni (start om 14.00u) organiseert Noord-Nederland verdient Circulair een zomerevenement. Norbert Schotte is de keynote speaker. Daarnaast staan er drie noordelijke voorlopers op het podium waar u van kunt leren; ondernemers die al flinke stappen hebben gezet in de transitie naar een circulair bedrijfsmodel. Zij delen hun successen, maar ook de obstakels die overwonnen moesten worden. Daarna is het aan u om te kiezen uit de menukaart van de Circulaire Proeverij. Daarin maakt u kennis met partijen die u kunnen helpen om de volgende stap te zetten. Voor meer informatie over de Circulaire Proeverij, gaat u naar deze link.

Heeft u nog weinig ervaring met circulair ondernemen? Geen probleem! Tijdens het event doet u voldoende inspiratie en kennis op om de stap naar circulair ondernemen te zetten.

Aanmelden doet u hier.

Programma:

14.00u: Inloop en registratie
14.15u: Welkom door Evert Jan van Nijen
14.30u: Keynote speaker Norbert Schotte (Gideons Bende)
15.00u: Onder leiding van moderator Meije Gildemacher delen Bork Groep, Hoora Watersport en Bio BTX hun ervaringen met circulair ondernemen
16.00u: Pauze
16.15u: Proeverij ronde 1
16.40u: Proeverij ronde 2
17.05u: Proeverij ronde 3
17.30u: Netwerkborrel

Tijdens de proeverij-rondes zijn er vijf tafels waarin verschillende praktische tools ter sprake komen, zoals de CIRCO-tracks en het NOM Investor Readiness Programma.

Klik hier om naar de website van Noord-Nederland verdient Circulair te gaan.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk