Contact

Zakendoen in Bulgarije?

vrijdag 20 mei Vanuit het netwerk

De oplossingen die Peak Survenu biedt zijn volledig op maat gemaakt en het team staat klaar om klanten bij te staan tijdens elke stap van hun reis naar Bulgarije. De lokale know-how, flexibiliteit en ervaring van de teamleden van Peak Survenu garanderen elke kleine of middelgrote klant een vlotte afhandeling van begin tot eind.

Het klimaat voor nearshoring wordt steeds gunstiger door de huidige geopolitieke ontwikkelingen en de stijgende brandstofprijzen. Ook de loonkostvoordelen die voorheen in Azië aanwezig waren zijn flink afgenomen ten opzichte van bijvoorbeeld Bulgarije. Bulgarije, met zijn nabije ligging, biedt een competitief en voortvarend zakelijk klimaat voor de Nederlandse ondernemers.

De gesprekken vinden plaats in het WTC te Leeuwarden op 20 mei 2022 van 08.30 tot 17.00 met de experts van Peak Survenu. Elk gesprek duurt 45 minuten tot een uur en dient ter introductie en inspiratie. De gesprekken zijn kosteloos met mogelijkheid tot follow up trajecten in samenwerking met Peak Survenu

Wil je gebruik maken van het vrijblijvend consult of meer weten? Registreer via onderstaande contactgegevens om een tijdslot te reserveren.

Een afspraak maken kan door een mail te sturen naar: j.poutsma@wtcl.nl of telefonisch  via +31 (0)58 294 1610

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk