Contact

X-sessions | China in Business

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

China in Business

De Oranjewoud Export Academy organiseert hét business-netwerkevent van het Noorden op 8 juni. Van 16.00 – 21.00 uur wordt je ondergedompeld in het zakendoen in China, met aansprekende sprekers. Dit event is ook toegankelijk voor niet-leden van de Export Academy.

Niet te missen voor ambitieuze bedrijven uit Noord-Nederland: de Xsessions! Hét business-netwerkevent van het Noorden staat dit jaar in het teken van zakendoen in China en de juiste ‘exportmentaliteit’. Doe waardevolle contacten op, laat je inspireren en word wijzer van sprekers als:
Ruben Terlou
Studeerde in China en is nu begenadigd documentairemaker en China-kenner. Terlou (1985) maakte onder andere ‘De wereld van de Chinezen’, over de steeds grotere economische en politieke rol van China, en ‘Langs de nieuwe zijderoute’ met Jelle Brandt Corstius.
Bettine Vriesekoop 
Deze vijfvoudig Europees kampioene tafeltennis versloeg in 1982 de Chinese nummers 1, 2 en 3 van de wereld. Na haar topsportcarrière maakte Vriesekoop (1961) werk van China: ze schreef boeken over het land en was er tot 2010 correspondent voor NRC.
Dagvoorzitter: Pauline de Wilde (Ondernemerszaken RTL Z)

Lees hier meer over het event.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Internationaal Ondernemen
EuropeReady-Programma – kennissessie 2

In drie bijeenkomsten van twee uur krijg je inzicht in wat Europese programma’s en fondsen beogen en te bieden hebben. Je leert hoe je daar actief op kunt inspelen.

 

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk
Biobased materialen en meer…

Benieuwd welke biobased materialen er allemaal te verkrijgen zijn en hoe je deze in de (ver)bouw kan toepassen? Kom dan naar de inspiratiesessie biobased en circulaire materialen op 13 juni.

 

dinsdag 13 juni Vanuit het netwerk