Contact

X-sessions | China in Business

donderdag 08 juni Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

China in Business

De Oranjewoud Export Academy organiseert hét business-netwerkevent van het Noorden op 8 juni. Van 16.00 – 21.00 uur wordt je ondergedompeld in het zakendoen in China, met aansprekende sprekers. Dit event is ook toegankelijk voor niet-leden van de Export Academy.

Niet te missen voor ambitieuze bedrijven uit Noord-Nederland: de Xsessions! Hét business-netwerkevent van het Noorden staat dit jaar in het teken van zakendoen in China en de juiste ‘exportmentaliteit’. Doe waardevolle contacten op, laat je inspireren en word wijzer van sprekers als:
Ruben Terlou
Studeerde in China en is nu begenadigd documentairemaker en China-kenner. Terlou (1985) maakte onder andere ‘De wereld van de Chinezen’, over de steeds grotere economische en politieke rol van China, en ‘Langs de nieuwe zijderoute’ met Jelle Brandt Corstius.
Bettine Vriesekoop 
Deze vijfvoudig Europees kampioene tafeltennis versloeg in 1982 de Chinese nummers 1, 2 en 3 van de wereld. Na haar topsportcarrière maakte Vriesekoop (1961) werk van China: ze schreef boeken over het land en was er tot 2010 correspondent voor NRC.
Dagvoorzitter: Pauline de Wilde (Ondernemerszaken RTL Z)

Lees hier meer over het event.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
EuropeReady Kennissessie 3

Drie kennissessies om te leren wat Europese subsidieprogramma’s voor je kunnen betekenen.

 

donderdag 07 december Vanuit het netwerk