Contact

Workshop: WBSO & Innovatiebox (Groningen)

donderdag 20 september Vanuit het netwerk

Ontwikkelt jouw bedrijf nieuwe producten en/of software? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie en de innovatiebox.

Op donderdag 20 september organiseert Flinc in samenwerking met Vectrix de workshop WBSO & innovatiebox voor IT/Tech-bedrijven. Vectrix werkt voor enkele honderden innovatieve startups, scaleups en grownups in Nederland voor de financiering en groei van je bedrijf.

De workshop is speciaal bedoeld voor bedrijven die waarschijnlijk in aanmerking komen voor deze fiscale stimuleringsregelingen, maar hier nog geen optimaal gebruik van maken. Wist je bijvoorbeeld dat de innovatiebox tot wel 80% van de vennootschapsbelasting over winsten verkregen uit WBSO-projecten of octrooien kan opleveren? Voorkom dat je belangrijke voordelen laat liggen en kom naar deze workshop!

In deze workshop geven we onder andere uitleg over de loonkostensubsidie voor speur- en ontwikkelwerk en de innovatiebox. Vragen die aan de orde komen, zijn onder andere ‘Kom ik in aanmerking voor de WBSO subsidie en/of innovatiebox?’, ‘Voor welke activiteiten krijg ik subsidie?’ en ‘Hoe om te gaan met vragen of (gedeeltelijke) afwijzing door de subsidieverstrekker (RVO)’.

Meer informatie vind je hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Symposium: Toerisme Afsluitdijk (Kornwerderzand)

Op donderdagmiddag 17 januari 2019 wordt het symposium 'Toerisme Afsluitdijk, bestemming Nederland Waterland" georganiseerd. Om 13.00u start de bijeenkomst en om 16.00u wordt deze afgesloten met een netwerkborrel.

 

donderdag 17 januari Ynbusiness
International Green Week (Berlijn)

Van 18 tot en met 27 januari zal de International Green Week in Berlijn plaatsvinden.

 

vrijdag 18 januari Vanuit het netwerk