Contact

Workshop: WBSO & Innovatiebox (Groningen)

donderdag 20 september Vanuit het netwerk

Ontwikkelt jouw bedrijf nieuwe producten en/of software? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie en de innovatiebox.

Op donderdag 20 september organiseert Flinc in samenwerking met Vectrix de workshop WBSO & innovatiebox voor IT/Tech-bedrijven. Vectrix werkt voor enkele honderden innovatieve startups, scaleups en grownups in Nederland voor de financiering en groei van je bedrijf.

De workshop is speciaal bedoeld voor bedrijven die waarschijnlijk in aanmerking komen voor deze fiscale stimuleringsregelingen, maar hier nog geen optimaal gebruik van maken. Wist je bijvoorbeeld dat de innovatiebox tot wel 80% van de vennootschapsbelasting over winsten verkregen uit WBSO-projecten of octrooien kan opleveren? Voorkom dat je belangrijke voordelen laat liggen en kom naar deze workshop!

In deze workshop geven we onder andere uitleg over de loonkostensubsidie voor speur- en ontwikkelwerk en de innovatiebox. Vragen die aan de orde komen, zijn onder andere ‘Kom ik in aanmerking voor de WBSO subsidie en/of innovatiebox?’, ‘Voor welke activiteiten krijg ik subsidie?’ en ‘Hoe om te gaan met vragen of (gedeeltelijke) afwijzing door de subsidieverstrekker (RVO)’.

Meer informatie vind je hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
European Water Tech Week 2018 (Leeuwarden)

De watersector gaat in 2018 voor het eerst kennismaken met de European Water Tech Week Leeuwarden. Van 24 tot en met 27 september 2018 zullen leiders op het gebied van innovatie, technologie en beleid van bedrijven, universiteiten en overheden elkaar ontmoeten en inspireren tijdens een aantal evenementen.

 

maandag 24 september Vanuit het netwerk
Themabijeenkomst: ondernemen in tijden van grote verandering (Offingawier)

Op woensdagavond 26 september van 19.30u tot 22.30u organiseert de gemeente Súdwest-Fryslân een themabijeenkomst met het onderwerp 'ondernemen in tijden van grote verandering'. Locatie is café restaurant It Foarunder in Offingawier.

 

woensdag 26 september Vanuit het netwerk