Contact

Workshop: WBSO & Innovatiebox (Groningen)

donderdag 20 september Vanuit het netwerk

Ontwikkelt jouw bedrijf nieuwe producten en/of software? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie en de innovatiebox.

Op donderdag 20 september organiseert Flinc in samenwerking met Vectrix de workshop WBSO & innovatiebox voor IT/Tech-bedrijven. Vectrix werkt voor enkele honderden innovatieve startups, scaleups en grownups in Nederland voor de financiering en groei van je bedrijf.

De workshop is speciaal bedoeld voor bedrijven die waarschijnlijk in aanmerking komen voor deze fiscale stimuleringsregelingen, maar hier nog geen optimaal gebruik van maken. Wist je bijvoorbeeld dat de innovatiebox tot wel 80% van de vennootschapsbelasting over winsten verkregen uit WBSO-projecten of octrooien kan opleveren? Voorkom dat je belangrijke voordelen laat liggen en kom naar deze workshop!

In deze workshop geven we onder andere uitleg over de loonkostensubsidie voor speur- en ontwikkelwerk en de innovatiebox. Vragen die aan de orde komen, zijn onder andere ‘Kom ik in aanmerking voor de WBSO subsidie en/of innovatiebox?’, ‘Voor welke activiteiten krijg ik subsidie?’ en ‘Hoe om te gaan met vragen of (gedeeltelijke) afwijzing door de subsidieverstrekker (RVO)’.

Meer informatie vind je hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Workshop: IE-strategie voor mkb (Groningen)

Op donderdag 9 mei kunt u tijdens de workshop 'intellectueel eigendom-strategie voor mkb' kennis opdoen over intellectueel eigendom, hoe er waarde mee gecreëerd kan worden en welke strategie het beste bij uw bedrijf past.

 

donderdag 09 mei Vanuit het netwerk
Innovatiedag 2019: Dág, onkruid! (Valthermond)

Op dinsdag 28 mei 2019 organiseert InnovatieVeenkoloniën, in samenwerking met IRS, Avebe, Suiker Unie, Wageningen University & Research en Sensus, alweer haar derde Innovatiedag, met het thema: Dág, onkruid!

 

dinsdag 28 mei Vanuit het netwerk