Contact

Workshop: WBSO & Innovatiebox (Groningen)

donderdag 20 september Vanuit het netwerk

Ontwikkelt jouw bedrijf nieuwe producten en/of software? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor de WBSO-subsidie en de innovatiebox.

Op donderdag 20 september organiseert Flinc in samenwerking met Vectrix de workshop WBSO & innovatiebox voor IT/Tech-bedrijven. Vectrix werkt voor enkele honderden innovatieve startups, scaleups en grownups in Nederland voor de financiering en groei van je bedrijf.

De workshop is speciaal bedoeld voor bedrijven die waarschijnlijk in aanmerking komen voor deze fiscale stimuleringsregelingen, maar hier nog geen optimaal gebruik van maken. Wist je bijvoorbeeld dat de innovatiebox tot wel 80% van de vennootschapsbelasting over winsten verkregen uit WBSO-projecten of octrooien kan opleveren? Voorkom dat je belangrijke voordelen laat liggen en kom naar deze workshop!

In deze workshop geven we onder andere uitleg over de loonkostensubsidie voor speur- en ontwikkelwerk en de innovatiebox. Vragen die aan de orde komen, zijn onder andere ‘Kom ik in aanmerking voor de WBSO subsidie en/of innovatiebox?’, ‘Voor welke activiteiten krijg ik subsidie?’ en ‘Hoe om te gaan met vragen of (gedeeltelijke) afwijzing door de subsidieverstrekker (RVO)’.

Meer informatie vind je hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ondernemen is topsport – scoren door coaching (Groningen)

Op 15 november kun je van 15.00u tot 18.00u terecht in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen voor de bijeenkomst "Ondernemen is topsport!". Een toepasselijke locatie voor het leren van lessen over topsport en ondernemen en natuurlijk de combinatie ervan.

 

donderdag 15 november Vanuit het netwerk
PIMP Theatershow (Leeuwarden)

Op maandag 19 november is het moment om een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond te beleven, waarin heel beeldend de do’s en dont’s van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van hospitality-trainers en vakmannen Milo Berlijn en Michael Bunink. Niet alleen uit de horecapraktijk, maar ook uit de zorg, het onderwijs en de retail.

 

maandag 19 november Vanuit het netwerk