Contact

Workshop subsidies, finance and tools

vrijdag 05 februari Vanuit het netwerk Financiering

In dit webinar worden circulaire ondernemers meegenomen in het woud van subsidie- en financieringsmogelijkheden die er zijn voor circulaire projecten en innovaties. Ook krijgt u tips en tricks over hoe u zich moet voorbereiden op een aanvraag en waar en wanneer u hulp kunt krijgen. Na het volgen van dit webinar heeft u een goed overzicht van de mogelijkheden en hoe u verder aan de slag kunt gaan met uw circulaire plannen.

Arjen Schol is werkzaam als themaspecialist financiering, subsidies en regelingen bij Ynbusiness. Hier spreekt hij dagelijks met Friese MKB’ers en adviseert hen op het gebied van o.a. subsidies en financiering. Als programmamanager Kapitaal bij Founded in Friesland werkt hij aan het versterken van het financieringslandschap voor startups en scale-ups in Friesland.

Bent u een startup, scaleup of (Friese) MKB’er en wilt u dit webinar kosteloos volgen? Meld u via deze link dan snel aan!

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk