Contact

Workshop: is crowdfunding mogelijk voor jouw bedrijf? (Sneek)

vrijdag 14 september Vanuit het netwerk

Op 14 september van 9.30u tot 11.00u wordt er een workshop crowdfunding georganiseerd bij MiXL in Sneek. Hieronder volgt de uitnodiging:

Je wilt jouw plannen financieren, maar de reguliere manieren bieden geen oplossing. Denk eens aan crowdfunding.

Met crowdfunding haal je geld op bij mensen die enthousiast worden van jouw plannen! En precies om díe reden willen zij daarin investeren.

Maar naast geld levert een crowdfundingscampagne ook naamsbekendheid op en in veel gevallen worden de deelnemers ook ambassadeurs voor uw bedrijf.

Voor wie is dit interessant?

Heb je een een goed bedrijfsidee, of zoek je financiering voor bijvoorbeeld uitbreiding van jouw bedrijf en wil je weten of deze vorm van financiering iets voor jou kan zijn? Kom dan naar deze bijeenkomst.

Wat kun je verwachten?

In de workshop krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Financieren banken tegenwoordig minder?
  • Waarom vormt crowdfunding (één van de) goede alternatieven?
  • Wat is crowdfunding eigenlijk?
  • Waar komt het vandaan?
  • Hoe werkt het?
  • Wanneer is het geschikt voor jou?
  • Wat levert crowdfunding nog meer op behalve financiering?
  • Kun je crowdfuning kun je inzetten voor (gedeeltelijke) financiering?

De workshop wordt gegeven door Ronald Seinen van Collin Crowdfund, ‘Platform voor kredietwaardige MKB-bedrijven’. Check hier de introductie video van Collin Crowdfund.

Aanmelden kan via EventBrite.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ondernemen is topsport – scoren door coaching (Groningen)

Op 15 november kun je van 15.00u tot 18.00u terecht in het Hitachi Capital Mobility Stadion in Groningen voor de bijeenkomst "Ondernemen is topsport!". Een toepasselijke locatie voor het leren van lessen over topsport en ondernemen en natuurlijk de combinatie ervan.

 

donderdag 15 november Vanuit het netwerk
PIMP Theatershow (Leeuwarden)

Op maandag 19 november is het moment om een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond te beleven, waarin heel beeldend de do’s en dont’s van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van hospitality-trainers en vakmannen Milo Berlijn en Michael Bunink. Niet alleen uit de horecapraktijk, maar ook uit de zorg, het onderwijs en de retail.

 

maandag 19 november Vanuit het netwerk