Contact

Workshop internationale gast in Sneek

woensdag 14 maart Ynbusiness

 

Als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF) wordt er een workshop internationale gast aangeboden namen Koninklijke Horeca Nederland. Dit aanbod is afgestemd op de behoefte van ondernemers uit de Recreatie en Toerisme en komt voort uit de resultaten van de QuickScan (2017).

De Duitse toerist

Goede kennis van Duitse taal en omgang met Duitse cultuur en mentaliteit zijn van essentieel belang om de Duitse toerist tevreden te stellen.
Carmen Herkenrath (ROC Friese Poort) neemt je mee langs de Duitse cultuur en geeft daarbij praktische tips om de Duitse toerist te verleiden naar uw bedrijf.

Sneek, van der Valk
Woensdagavond 14 maart
Inloop 19.00
Start 19.30
Maximaal 20 deelnemers
Deze workshop is kosteloos

Aanmelden

Voor meer informatie neem contact op met Marjan Soepboer (Sectorspecialist Recreatie & Toerisme)

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Workshop gastvrijheid in Burgum

Interactieve, praktische workshop waarbij gastvrijheid in de hoofdrol staat, met als belangrijkste factor: de mens. Deze workshop wordt aangeboden als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF). Uw cursusleidster, Geesje Duursma (restaurant de Pleats, Burgum), vertelt u hoe u aan de slag kunt met gastvrijheid.

 

dinsdag 27 maart Ynbusiness
Klantgerichter innoveren in het MKB

Hoe kunnen we de consument beter betrekken bij producttesten? Dat was de vraag die twaalf MKB-ers twee jaar geleden hadden neergelegd bij de Hanzehogeschool Groningen en Hogeschool Van Hall Larenstein. De resultaten van de samenwerking tussen alle partijen worden op 29 maart a.s. gepresenteerd en zijn bruikbaar voor alle ondernemers uit de AgriFood sector. 

 

donderdag 29 maart Vanuit het netwerk