Contact

Workshop internationale gast in Sneek

woensdag 14 maart Ynbusiness

 

Als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF) wordt er een workshop internationale gast aangeboden namen Koninklijke Horeca Nederland. Dit aanbod is afgestemd op de behoefte van ondernemers uit de Recreatie en Toerisme en komt voort uit de resultaten van de QuickScan (2017).

De Duitse toerist

Goede kennis van Duitse taal en omgang met Duitse cultuur en mentaliteit zijn van essentieel belang om de Duitse toerist tevreden te stellen.
Carmen Herkenrath (ROC Friese Poort) neemt je mee langs de Duitse cultuur en geeft daarbij praktische tips om de Duitse toerist te verleiden naar uw bedrijf.

Sneek, van der Valk
Woensdagavond 14 maart
Inloop 19.00
Start 19.30
Maximaal 20 deelnemers
Deze workshop is kosteloos

Aanmelden

Voor meer informatie neem contact op met Marjan Soepboer (Sectorspecialist Recreatie & Toerisme)

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
European Water Tech Week 2018 (Leeuwarden)

De watersector gaat in 2018 voor het eerst kennismaken met de European Water Tech Week Leeuwarden. Van 24 tot en met 27 september 2018 zullen leiders op het gebied van innovatie, technologie en beleid van bedrijven, universiteiten en overheden elkaar ontmoeten en inspireren tijdens een aantal evenementen.

 

maandag 24 september Vanuit het netwerk
Themabijeenkomst: ondernemen in tijden van grote verandering (Offingawier)

Op woensdagavond 26 september van 19.30u tot 22.30u organiseert de gemeente Súdwest-Fryslân een themabijeenkomst met het onderwerp 'ondernemen in tijden van grote verandering'. Locatie is café restaurant It Foarunder in Offingawier.

 

woensdag 26 september Vanuit het netwerk