Contact

Workshop internationale gast in Sneek

woensdag 14 maart Ynbusiness

 

Als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF) wordt er een workshop internationale gast aangeboden namen Koninklijke Horeca Nederland. Dit aanbod is afgestemd op de behoefte van ondernemers uit de Recreatie en Toerisme en komt voort uit de resultaten van de QuickScan (2017).

De Duitse toerist

Goede kennis van Duitse taal en omgang met Duitse cultuur en mentaliteit zijn van essentieel belang om de Duitse toerist tevreden te stellen.
Carmen Herkenrath (ROC Friese Poort) neemt je mee langs de Duitse cultuur en geeft daarbij praktische tips om de Duitse toerist te verleiden naar uw bedrijf.

Sneek, van der Valk
Woensdagavond 14 maart
Inloop 19.00
Start 19.30
Maximaal 20 deelnemers
Deze workshop is kosteloos

Aanmelden

Voor meer informatie neem contact op met Marjan Soepboer (Sectorspecialist Recreatie & Toerisme)

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Masterclass Octrooien

Bent u een technische mkb’er of technische starter en van plan om serieus te investeren in octrooibescherming en/of octrooi-informatie? En wilt u inhoudelijk meer weten over octrooien, octrooiprocedures en inbreuk? Dan is deze workshop iets voor u.

 

maandag 25 juni Vanuit het netwerk
Agri Food Innovation Event

U kunt zich nu inschrijven voor de Healthy Nutrition Conference 2018 en andere AgriFood conferenties. Op 27 en 28 juni 2018 zullen er 4 verschillende conferenties gehouden worden en een expo!

 

woensdag 27 juni Vanuit het netwerk