Contact

Workshop internationale gast in Drachten

dinsdag 13 maart Ynbusiness

 

Als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF) wordt er een workshop internationale gast aangeboden namen Koninklijke Horeca Nederland. Dit aanbod is afgestemd op de behoefte van ondernemers uit de Recreatie en Toerisme en komt voort uit de resultaten van de QuickScan (2017).

De internationale gast
Na deze training heeft u inzicht in de gastvrijheidsbeleving van de buitenlandse (mn. Duitse) gast en verschillende cultuurkenmerken en gewoontes van uw doelgroep, waardoor u in staat bent uw (buitenlandse) gasten optimaal te bedienen.
Mark van der Meulen (KHN Bedrijfsadvies) geeft tips en tricks om de internationale gast een fijne tijd te geven bij uw bedrijf.

Drachten, van der Valk
Dinsdagavond 13 maart
Inloop 19.00
Start cursus 19.30
Maximaal 20 deelnemers
Deze workshop is kosteloos

Voor aanmelden: mail uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en datum en locatie van de gewenste training naar ynside@ynbusiness.nl

Voor meer informatie neem contact op met Marjan Soepboer (Sectorspecialist Recreatie & Toerisme)

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Masterclass Octrooien

Bent u een technische mkb’er of technische starter en van plan om serieus te investeren in octrooibescherming en/of octrooi-informatie? En wilt u inhoudelijk meer weten over octrooien, octrooiprocedures en inbreuk? Dan is deze workshop iets voor u.

 

maandag 25 juni Vanuit het netwerk
Agri Food Innovation Event

U kunt zich nu inschrijven voor de Healthy Nutrition Conference 2018 en andere AgriFood conferenties. Op 27 en 28 juni 2018 zullen er 4 verschillende conferenties gehouden worden en een expo!

 

woensdag 27 juni Vanuit het netwerk