Contact

Workshop internationale gast in Drachten

dinsdag 13 maart Ynbusiness

 

Als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF) wordt er een workshop internationale gast aangeboden namen Koninklijke Horeca Nederland. Dit aanbod is afgestemd op de behoefte van ondernemers uit de Recreatie en Toerisme en komt voort uit de resultaten van de QuickScan (2017).

De internationale gast
Na deze training heeft u inzicht in de gastvrijheidsbeleving van de buitenlandse (mn. Duitse) gast en verschillende cultuurkenmerken en gewoontes van uw doelgroep, waardoor u in staat bent uw (buitenlandse) gasten optimaal te bedienen.
Mark van der Meulen (KHN Bedrijfsadvies) geeft tips en tricks om de internationale gast een fijne tijd te geven bij uw bedrijf.

Drachten, van der Valk
Dinsdagavond 13 maart
Inloop 19.00
Start cursus 19.30
Maximaal 20 deelnemers
Deze workshop is kosteloos

Voor aanmelden: mail uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en datum en locatie van de gewenste training naar ynside@ynbusiness.nl

Voor meer informatie neem contact op met Marjan Soepboer (Sectorspecialist Recreatie & Toerisme)

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Groenlunch (Leeuwarden)

Maandelijks organiseert de Friese Milieu Federatie een groenlunch in de Johannes de Doperkerk te Leeuwarden. Iedereen die zich samen met ons wil inzetten voor een gezond milieu, een rijke natuur en een mooi landschap is van harte welkom.

 

dinsdag 18 december Vanuit het netwerk
Symposium: Toerisme Afsluitdijk (Kornwerderzand)

Op donderdagmiddag 17 januari 2019 wordt het symposium 'Toerisme Afsluitdijk, bestemming Nederland Waterland" georganiseerd. Meer informatie volgt.

 

donderdag 17 januari Ynbusiness