Contact

Workshop gastvrijheid in Sneek

dinsdag 13 maart Ynbusiness

 

Als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF) wordt er een workshop gastvrijheid gegeven genaamd ‘Hoe krijg ik positieve reviews?’. Dit aanbod is afgestemd op de behoefte van ondernemers uit de Recreatie en Toerisme en komt voort uit de resultaten van de QuickScan (2017).

Hoe krijg ik positieve reviews?
Een combinatie van theorie en praktijk, waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen. Na deze training is gastbeleving top of mind bij u en uw medewerkers! Dat levert méér op!
Mark van der Meulen (Koninkljike Horeca Nederland) traint u en uw medewerkers in het optimaliseren van gastbeleving en overtreffen van de verwachtingen van uw gast!

Sneek, van der Valk
Dinsdagmiddag 13 maart
Inloop 13.30
Start cursus 14.00
Maximaal 20 deelnemers
Deze workshop is kosteloos

Voor aanmelden: mail uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en datum en locatie van de gewenste training naar ynside@ynbusiness.nl

Voor meer informatie neem contact op met Marjan Soepboer (Sectorspecialist Recreatie & Toerisme)

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Workshop gastvrijheid in Burgum

Interactieve, praktische workshop waarbij gastvrijheid in de hoofdrol staat, met als belangrijkste factor: de mens. Deze workshop wordt aangeboden als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF). Uw cursusleidster, Geesje Duursma (restaurant de Pleats, Burgum), vertelt u hoe u aan de slag kunt met gastvrijheid.

 

dinsdag 27 maart Ynbusiness
Klantgerichter innoveren in het MKB

Hoe kunnen we de consument beter betrekken bij producttesten? Dat was de vraag die twaalf MKB-ers twee jaar geleden hadden neergelegd bij de Hanzehogeschool Groningen en Hogeschool Van Hall Larenstein. De resultaten van de samenwerking tussen alle partijen worden op 29 maart a.s. gepresenteerd en zijn bruikbaar voor alle ondernemers uit de AgriFood sector. 

 

donderdag 29 maart Vanuit het netwerk