Contact

Workshop gastvrijheid in Sneek

dinsdag 13 maart Ynbusiness

 

Als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF) wordt er een workshop gastvrijheid gegeven genaamd ‘Hoe krijg ik positieve reviews?’. Dit aanbod is afgestemd op de behoefte van ondernemers uit de Recreatie en Toerisme en komt voort uit de resultaten van de QuickScan (2017).

Hoe krijg ik positieve reviews?
Een combinatie van theorie en praktijk, waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen. Na deze training is gastbeleving top of mind bij u en uw medewerkers! Dat levert méér op!
Mark van der Meulen (Koninkljike Horeca Nederland) traint u en uw medewerkers in het optimaliseren van gastbeleving en overtreffen van de verwachtingen van uw gast!

Sneek, van der Valk
Dinsdagmiddag 13 maart
Inloop 13.30
Start cursus 14.00
Maximaal 20 deelnemers
Deze workshop is kosteloos

Voor aanmelden: mail uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en datum en locatie van de gewenste training naar ynside@ynbusiness.nl

Voor meer informatie neem contact op met Marjan Soepboer (Sectorspecialist Recreatie & Toerisme)

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Groenlunch (Leeuwarden)

Maandelijks organiseert de Friese Milieu Federatie een groenlunch in de Johannes de Doperkerk te Leeuwarden. Iedereen die zich samen met ons wil inzetten voor een gezond milieu, een rijke natuur en een mooi landschap is van harte welkom.

 

dinsdag 18 december Vanuit het netwerk
Symposium: Toerisme Afsluitdijk (Kornwerderzand)

Op donderdagmiddag 17 januari 2019 wordt het symposium 'Toerisme Afsluitdijk, bestemming Nederland Waterland" georganiseerd. Meer informatie volgt.

 

donderdag 17 januari Ynbusiness