Contact

Workshop gastvrijheid in Sneek

dinsdag 13 maart Ynbusiness

 

Als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF) wordt er een workshop gastvrijheid gegeven genaamd ‘Hoe krijg ik positieve reviews?’. Dit aanbod is afgestemd op de behoefte van ondernemers uit de Recreatie en Toerisme en komt voort uit de resultaten van de QuickScan (2017).

Hoe krijg ik positieve reviews?
Een combinatie van theorie en praktijk, waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen. Na deze training is gastbeleving top of mind bij u en uw medewerkers! Dat levert méér op!
Mark van der Meulen (Koninkljike Horeca Nederland) traint u en uw medewerkers in het optimaliseren van gastbeleving en overtreffen van de verwachtingen van uw gast!

Sneek, van der Valk
Dinsdagmiddag 13 maart
Inloop 13.30
Start cursus 14.00
Maximaal 20 deelnemers
Deze workshop is kosteloos

Voor aanmelden: mail uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en datum en locatie van de gewenste training naar ynside@ynbusiness.nl

Voor meer informatie neem contact op met Marjan Soepboer (Sectorspecialist Recreatie & Toerisme)

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Masterclass Octrooien

Bent u een technische mkb’er of technische starter en van plan om serieus te investeren in octrooibescherming en/of octrooi-informatie? En wilt u inhoudelijk meer weten over octrooien, octrooiprocedures en inbreuk? Dan is deze workshop iets voor u.

 

maandag 25 juni Vanuit het netwerk
Agri Food Innovation Event

U kunt zich nu inschrijven voor de Healthy Nutrition Conference 2018 en andere AgriFood conferenties. Op 27 en 28 juni 2018 zullen er 4 verschillende conferenties gehouden worden en een expo!

 

woensdag 27 juni Vanuit het netwerk