Contact

Workshop gastvrijheid in Sneek

dinsdag 13 maart Ynbusiness

 

Als onderdeel van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF) wordt er een workshop gastvrijheid gegeven genaamd ‘Hoe krijg ik positieve reviews?’. Dit aanbod is afgestemd op de behoefte van ondernemers uit de Recreatie en Toerisme en komt voort uit de resultaten van de QuickScan (2017).

Hoe krijg ik positieve reviews?
Een combinatie van theorie en praktijk, waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen. Na deze training is gastbeleving top of mind bij u en uw medewerkers! Dat levert méér op!
Mark van der Meulen (Koninkljike Horeca Nederland) traint u en uw medewerkers in het optimaliseren van gastbeleving en overtreffen van de verwachtingen van uw gast!

Sneek, van der Valk
Dinsdagmiddag 13 maart
Inloop 13.30
Start cursus 14.00
Maximaal 20 deelnemers
Deze workshop is kosteloos

Voor aanmelden: mail uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en datum en locatie van de gewenste training naar ynside@ynbusiness.nl

Voor meer informatie neem contact op met Marjan Soepboer (Sectorspecialist Recreatie & Toerisme)

Meer evenementen Evenementenoverzicht
European Water Tech Week 2018 (Leeuwarden)

De watersector gaat in 2018 voor het eerst kennismaken met de European Water Tech Week Leeuwarden. Van 24 tot en met 27 september 2018 zullen leiders op het gebied van innovatie, technologie en beleid van bedrijven, universiteiten en overheden elkaar ontmoeten en inspireren tijdens een aantal evenementen.

 

maandag 24 september Vanuit het netwerk
Themabijeenkomst: ondernemen in tijden van grote verandering (Offingawier)

Op woensdagavond 26 september van 19.30u tot 22.30u organiseert de gemeente Súdwest-Fryslân een themabijeenkomst met het onderwerp 'ondernemen in tijden van grote verandering'. Locatie is café restaurant It Foarunder in Offingawier.

 

woensdag 26 september Vanuit het netwerk