Contact

Workshop Energie besparen

dinsdag 06 december Vanuit het netwerk

Wilt u weten hoe u meer energie kunt besparen in uw gebouw of gebouwen? Kom dan naar onze leerzame en interactieve workshop op 6 december (19:00 – 21:30 uur) in Centrum Duurzaam, Friese Poort in Leeuwarden. U krijgt veel informatie en u gaat met andere ondernemers en experts in gesprek, aan de hand van uw eigen verbruiksgegevens.

Juist in deze tijden met hoge energieprijzen is dit belangrijker dan ooit. Met besparingsmaatregelen zet u de eerste stappen naar een toekomstbestendig pand en draagt u bij aan een beter milieu!

Deze workshop is een initiatief van Provincie Fryslân, Vereniging Circulair Friesland, Ynbusiness en Toerisme Alliantie Friesland.

Aanmelden voor deze bijeenkomst doet u hier.

Flyer Energie Workshop

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Introductiebijeenkomst Masterclass Performance control

In februari of maart wordt, bij voldoende interesse, een introductiebijeenkomst georganiseerd over performance control en prestatiebewaking.

 

maandag 06 februari Vanuit het netwerk
Informatiebijeenkomst Waddenfonds

Het Waddenfonds organiseert op 13 februari 2023 twee informatiebijeenkomsten in Friesland over twee nieuwe subsidieregelingen voor ondernemers, belangenorganisaties, verenigingen en lokale overheden. Heeft u een project dat een impuls geeft aan de ecologie en/of een duurzame ontwikkeling van de economie in het Waddengebied, dan kunt u zich voor één van de bijeenkomsten aanmelden.

 

maandag 13 februari Vanuit het netwerk