Contact

Winterborrel en Circulair Café

woensdag 18 januari Vanuit het netwerk

Op woensdag 18 januari 2023 organiseert Vereniging Circulair Friesland in samenwerking met de Freonen fan Fossylfrij Fryslân een Circulair Café met aansluitende winterborrel. Het onderwerp van dit Circulair Café is duurzame mobiliteit.

Mobiliteit zorgt in veel gevallen nog steeds voor een groot deel van de CO2-footprint van bedrijven. In Fryslân hebben we de ambitie om 55% CO2-emissie bespaard te hebben in 2030. Daarvoor is actie nodig! De deelnemers aan de Ambitietafel Duurzame Mobiliteit werken gezamenlijk aan een duurzame en circulaire mobiliteit in Fryslân in de vorm van zes projecten waaronder deelvervoer, duurzame brandstoffen, mobiliteitshubs en opdrachtgevers die de lat hoog durven te leggen in aanbestedingen.

Het Circulair Café kent een krachtig en inspirerend programma met een keynote speaker die het Friese speelveld schetst van duurzame mobiliteit. Ook zoomen we in op de zes projecten die aansluiten op de gezamenlijke ambitie in 2030, met onder andere de thema’s waterstoftankstations en deelauto’s. Deelnemers aan het Circulair Café worden van harte uitgenodigd om aan te haken op deze projecten!

Praktische informatie
Datum: woensdag 18 januari 2023
Locatie: NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden
Start programma: 16:00 uur
Einde van het programma en start borrel: 17:20 uur

Programma
15:45 uur: Inloop
16:00 uur: Introductie en welkom door Evert Jan van Nijen en Bouwe de Boer
16:10 uur: Keynote Speaker: het Friese speelveld van duurzame mobiliteit
16:30 uur: Pitches van zes projecten
17:05 uur: Reflectie door gedeputeerde Avine Fokkens en wethouder Evert Stellingwerf
17:15 uur: Afsluiting
17:20 uur: Start borrel

Aanmelden kan via deze link: AANMELDEN CIRCULAIR CAFÉ

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Webinar IE-valkuilen bij samenwerken

Heeft u als ondernemer wel eens samengewerkt met andere partijen bij uw innovatietraject? En liep u daarbij tegen problemen aan, bijvoorbeeld over wie de eigenaar is van het intellectueel eigendom en de verdeling van kosten en risico's? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over samenwerking en intellectueel eigendom (IE).

 

donderdag 06 april Vanuit het netwerk
Webinar Intellectueel Eigendom – introductie rechten en beschermingsvormen

Hoe zit het met Intellectueel Eigendom? Op welke manier beschermt u uw ideeën, uitvindingen, producten en merken? Leer in 1 uur de veelvoorkomende rechten en beschermingsvormen.

 

donderdag 13 april Vanuit het netwerk