Contact

Werkcongres Súdwest-Fryslân (Sneek)

woensdag 18 mei Vanuit het netwerk

Werkcongres Súdwest Fryslân: “Schaarste bestaat niet!”

105 vacatures per 100 werkzoekenden. Deze ontwikkeling vraagt om meer dan eens per jaar een Werkfestival. Hoe vind én behoud je goede werknemers op de huidige arbeidsmarkt?

Tijdens het Werkcongres dagen we je uit om de huidige arbeidsmarkt slimmer en anders te lijf te gaan. In het programma staat inspireren, sparren en netwerken centraal. Hét congres waar experts hun arbeidsmarktgeheimen delen en je tijdens de workshops ook zelf aan de slag gaat voor jouw organisatie met datgene wat écht werkt.

Voor wie?
Met het Werkcongres willen we organisaties in Súdwest-Fryslân nieuwe inzichten geven over de veranderde en verstoorde arbeidsmarkt. Dit congres is daarom bedoeld voor ondernemers, HR-specialisten, deskundigen uit het onderwijs, recruiters, arbeidsdeskundigen en beleidsmakers.
Er is plek voor 150 deelnemers die naast een plenair programma, inspirerende workshops volgen.

Informatie

Datum: 18 mei 2022
Locatie: Hotel van der Valk – Sneek
Tijd: 16.30 – 21.45 uur aansluitend gelegenheid om te netwerken

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Biobased: Intentie wordt werkelijkheid

Op dinsdag 31 mei (14:30 - 16:30 uur) vindt een bijeenkomst plaats over circulair bouwen in Friesland. Deze inspirerende middag vindt plaats in dbieb in Leeuwarden.

 

dinsdag 31 mei Vanuit het netwerk
CircoTrack Food

Ben jij een ondernemer in de voedselverwerkende industrie? Dan is de CIRCO Track wellicht iets voor jou! Circulair ondernemen biedt bedrijven kansen en de mogelijkheid om zorgvuldiger met grondstoffen en materialen om te gaan.

 

donderdag 02 juni Vanuit het netwerk