Contact

Week van de circulaire economie; Pressure Cookers Plastic Vrije & Circulaire Horeca (Leeuwarden)

dinsdag 04 februari Vanuit het netwerk

In de week van maandag 3-7 februari is het de week van de circulaire economie. Die week openen circulaire ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen uit het hele land hun deuren om andere professionals en geïnteresseerden mee te nemen in de circulaire economie. Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

Dit landelijk event is een mooi moment om van elkaar te leren en ook organisaties en Friesland als circulaire regio volop in de spotlights te zetten.

Pressure Cookers Plastic Vrije en Circulaire Horeca dinsdag 4 feb

Van uit NHL Stenden worden twee enorm interessante Pressure Cookers Plastic Vrije en Circulaire Horeca georganiseerd op dinsdag 4 februari. Lees hier de uitnodiging. In de uitnodiging staat horeca ondernemers maar het is zeer zeker ook interessant en toegankelijk voor dag- en verblijfsrecreatieve ondernemers. Er is een vast aantal plekken tijdens de pressure cookers en de inschrijving gaat hard. Het is daarom aangeraden om zo snel mogelijk aan te melden!

Tour Circulair donderdag 6 feb

Circulair Friesland organiseert op donderdag 6 februari Tour Circulair langs Friese circulaire hoogtepunten. Op de site al een vooraankondiging zeer binnenkort volgt het volledige programma https://circulairfriesland.frl/circulaire-tours-door-friesland/

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk