Contact

Webinar: Zakendoen met België

woensdag 20 mei Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, Go4Export, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen in één geslagen om ondernemers te informeren  en inspireren over internationaal zakendoen. In mei wordt er elke woensdag van 11.00 – 11.45 uur een kosteloze webinar aangeboden!

Als ondernemer ben je van harte welkom om één of alle webinars te volgen vanuit jouw eigen stoel. De eerste webinar trappen we af met een Erik-Jan van Harn macro-econoom van RaboResearch. Hij neemt ons mee in de algemene trends- en ontwikkelingen over internationaal zakendoen in Duitsland, België en Engeland. De daaropvolgende weken staan Duitsland, België en Engeland centraal tijdens één van de webinars.

Programma

Woensdag 20 mei: België

Na Duitsland is België de belangrijkste handelspartner van Nederland. Antwerpen is de belangrijkste havenstad van België. Lise Hordijk, International Business Manager bij NLinBusiness, vertelt je in deze sessie over de economische kansen die voor het grijpen liggen in België en de City of Opportunity Antwerpen/Brussel. Ze helpt je op weg via inspiratie, kennis en praktische instrumenten. Ook belicht ze de NL Business Hubs, een netwerk van Nederlandse ondernemers en lokale service-partners.
Na deze sessie en via NLinBusiness vind je snel de juiste mensen om je heen. En wordt zakendoen in België net zo makkelijk als ondernemen in Nederland.

De webinars zijn gratis toegankelijk. Meedoen? Je kunt je aanmelden voor de webinars op de website van Go4Export!

De volgende webinars / onderwerpen zijn op:
Woensdag 27 mei: Engeland

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk