Contact

Webinar: Zakendoen met de buren

woensdag 13 mei Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, Go4Export, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen in één geslagen om ondernemers te informeren en inspireren over internationaal ondernemen. In mei wordt er elke woensdag van 11.00 – 11.45 uur een kosteloze webinar aangeboden!

Als ondernemer ben je van harte welkom om één of alle webinars te volgen vanuit jouw eigen stoel.

Programma

Woensdag 13 mei: Duitsland

In 45 minuten gidst Aldo Lodder, Senior Projectmanager Exportadvies bij de Duits-Nederlandse Handelskamer, de deelnemers door de belangrijkste kenmerken van de Duitse zakelijke cultuur en communicatie. Ook geeft Aldo informatie over de Duitse economie en samenleving. Na dit webinar weet jij beter hoe Duitsers in het bedrijfsleven doorgaans denken en handelen. Duitsland is een prachtig afzetgebied, maar het land is groot en kent veel regionale verschillen. Maar juist in het zakendoen gelden vaak normen en waarden die in het hele land worden herkend en toegepast.

De webinars zijn gratis toegankelijk. Meedoen? Je kunt je aanmelden voor de webinars op de website van Go4Export!

De volgende webinars / onderwerpen zijn op:
Woensdag 20 mei: België
Woensdag 27 mei: Engeland

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk