Contact

Webinar: Zakendoen met de buren

woensdag 06 mei Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, Go4Export, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle hebben de handen in één geslagen om ondernemers te informeren en inspireren over internationaal ondernemen. In mei wordt er elke woensdag van 11.00 – 11.45 uur een kosteloze webinar aangeboden!

Als ondernemer ben je van harte welkom om één of alle webinars te volgen vanuit jouw eigen stoel.

Programma

Woensdag 6 mei: Algemene trends- en ontwikkelingen

De coronacrisis laat diepe sporen achter in de economie. Overheden grijpen massaal in om deze schokken te dempen maar de vraag is of dat genoeg is. Wat betekent dit voor de Duitse, Belgische en Britse economie? Hoe groot zal de impact zijn? Wat als de lockdown langer duurt? Heeft dit ook invloed op de Brexit? Erik-Jan van Harn, macro-econoom van RaboResearch, doet onderzoek naar deze én nog veel meer vragen. In dit webinar geeft hij in een vogelvlucht antwoord op deze vragen en een overzicht van hoe het er nu voor staat in Duitsland, België en Engeland.
Ook gaat Wido van den Bosch, algemeen directeur van Brink Industrial, een rol vertolken tijdens dit webinar. De coronacrisis biedt ongekende kansen voor ‘handel met de buren’. Circulariteit, Industry 4.0 en lokaal produceren zijn het antwoord. Volop kansen dus! Hoe Brink Industrial daarop inspeelt, vertelt hij tijdens de webinar op woensdag 6 mei.

De webinars zijn gratis toegankelijk. Meedoen? Je kunt je aanmelden voor de webinars op de website van Go4Export!

De volgende webinars / onderwerpen zijn op:
Woensdag 13 mei: Duitsland
Woensdag 20 mei: België
Woensdag 27 mei: Engeland

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk