Contact

Webinar: Zakendoen in Turkije

donderdag 17 september Vanuit het netwerk

Doe je zaken in Turkije of ben je dit van plan? Of heb je juist al de nodige ervaring op de Turkse markt en wil je je ervaringen delen met collega-ondernemers en beleidsmakers? Doe dan mee met het webinar Zakendoen in Turkije op 17 september.
We bespreken dan welke gevolgen het coronavirus tot nu toe heeft voor zakendoen in Turkije, alsook welke ontwikkelingen en uitdagingen er zijn in de Turkse markt  Ervaren ondernemers en experts delen waardevolle informatie en tips. Doe hier je voordeel mee en schrijf je in!

Stand van zaken en mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers 

De handel tussen Nederland en Turkije is vorig jaar gestegen. De gunstige geografische ligging en de enorme afzetmarkt van ruim 80 miljoen inwoners mensen biedt diverse mogelijkheden 

De Turkse economie ontwikkelt zich naar een kenniseconomie met midden- en hoogtechnologische producten en diensten. Kansen zijn te vinden in veel sectoren zoals groene en slimme steden, circulair textiel, duurzame en hernieuwbare energie, land- en tuinbouw en water.  

Toch heeft ook Turkije economisch te lijden onder de coronapandemieDit webinar gaat in op de gevolgen hiervan voor ondernemers en de ontwikkelingen op dit gebied. Tevens willen we stilstaan bij de uitdagingen die Nederlandse ondernemers ervaren in het zakendoen met Turkije en waar zij zelf ook de mogelijkheden zien.  

Voor wie? 

Dit webinar richt zich op Nederlandse ondernemers met interesse in of ervaring met zakendoen in Turkije. 

Programma 

VNO-NCW, NLinBusiness en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseren dit webinar om je te informeren over de ontwikkelingen in Turkije. Ook beantwoorden zij je vragen en gaan in op de uitdagingen van het zakendoen in Turkije. Het biedt informatie over ondernemen in Turkije aan de hand van praktische voorbeelden, inspiratie en netwerkcontacten. 

Vragen die aan bod komen zijn: 

 • Welke gevolgen en ontwikkelingen zijn er rondom de coronapandemie in Turkije; 
 • welke uitdagingen komen ondernemers tegen; 
 • welke mogelijkheden liggen er voor ondernemers op de Turkse markt;  
 • hoe vind je de juiste zakenpartners en op welke ondersteuning kunnen Nederlandse bedrijven rekenen? 

Dit interactieve webinar begint om 10.30 uur en wordt geleid door Fadime Örgü. Experts Hélène Rekkers, Shirley Rijnsdorp-Schijvens, Caspar van Haaften en Wieger Wagenaar leiden de onderwerpen in en discussiëren mee over de vragen en onderwerpen die jij als deelnemer aandraagt.  Het programma is als volgt: 

 • Update Turkse economie, COVID-19 
 • Q&A en expert panel 
 • kansen voor Nederlandse ondernemers Q&A en expert panel  
 • Issues zakendoen  
 • Q&A en expert panel  
 • Ondersteuning vanuit Nederland en Turkije 
 • Next steps 

 

Vragen stellen 

Heb je specifieke vragen die je tijdens het webinar wilt bespreken, dan kan je dit aangeven op het aanmeldformulier. 

Deelname en kosten 

Meld je aan, uiterlijk op 14 september. Na aanmelding sturen wij een bevestiging. Let op: er is een maximum aantal beschikbare plaatsen. 

Je ontvangt de deelnemerslink in de week van het webinar. Hiermee kun je op donderdag 17 september het webinar online volgen. 

Deelname is gratis. 

Meer weten? 

Heb je vragen over dit webinar, neem dan contact op met: 

Jeroen HaverInternational Business ManagerNLinBusiness 

E: jeroen@nlinbusiness.com  

of 

Kim MulderBusiness Development Coach Turkije, RVO 

E: kim.mulder-romeijn@rvo.nl  

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk