Contact

Webinar: Willemstad, Curaçao

donderdag 21 oktober Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Op 21 oktober van 16.00u tot 17.00u organiseert het WTC een webinar over Willemstad.

Curaçao heeft met (maar) een oppervlakte van 444 km² veel in haar mars en biedt kansen voor Nederlandse en Europese ondernemers. Het Ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) en het International Trade Center, Geneva, Switserland hebben de National Export Strategy – Strategic Trade Development Roadmap ontwikkeld voor Curaçao. Internationale handel is altijd een belangrijk en groot onderdeel geweest voor de lokale economie, daarom stimuleert MEO/CINEX-samenwerkingen met Nederlandse organisaties gericht op export.

Programma

  • Introductie door Mr. Evert Jan Schouwstra, WTC Leeuwarden
  • Videopresentatie over Curaçao
  • Introductie van de regio
  • Presentatie door Mrs. Monique Raphaela-Boezen – Directeur van CITI (Curacao Innovation & Technology Institute)
  • Introductie Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao door Ms. Sascha Mercer – Consultant Senior Policy Advisor Economic Development
  • Q&A

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Webinar
Webinar: Intellectueel Eigendom in bedrijfsstrategie

Met een goede intellectueel eigendomsstrategie ondersteunt u uw bedrijfsstrategie en voegt u meerwaarde toe aan uw bedrijf. Op donderdag 28 oktober organiseert het RVO een webinar over goede IE-strategie en hoe deze uw bedrijfsstrategie ondersteunt.

 

donderdag 28 oktober Vanuit het netwerk
Circo Track: Circulaire Woningbouw

De woningbouw is de komende jaren een enorme opgave in Fryslân. Als deelnemer ga je tijdens deze tracks een circulair product ontwerpen en een bijbehorend businessmodel. Zo draag je bij aan deze opgave en ontwikkel je nieuwe business. Per track kunnen zo’n 10 organisaties deelnemen met ieder een team van twee medewerkers.

 

vrijdag 29 oktober Vanuit het netwerk