Contact

Webinar: What the hack? Hoe digitaal veilig is jouw bedrijf?

donderdag 24 september Vanuit het netwerk

DDoS-aanvallen, phishing-mails, en ransomware…; maar liefst 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime. Elk bedrijf, groot of klein, kan een interessant doelwit zijn van cybercriminelen. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om je onderneming te beschermen tegen deze gevaren.

Op donderdag 24 september organiseert MKB-Nederland in samenwerking met Nationale-Nederlanden daarom een cybersecurity-webinar voor ondernemers.

Onder leiding van presentator Annemarie Bruning nemen cyberexperts Dave Maasland en Reijer van Woudenbergh je mee in de wereld van cybercrime en geven zij je praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Na dit webinar:

  • weet je hoe cybercriminelen te werk gaan;
  • weet je als ondernemer welke maatregelen je kunt nemen om cybercrime te voorkomen;
  • weet je wat je moet doen als je toch slachtoffer wordt van cybercrime.

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar kan via deze inschrijflink.

Na aanmelding ontvang je persoonlijke link per e-mail. Die link gebruik je om 24 september toegang te krijgen tot het webinar.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk