Contact

Webinar: Smart Factory voor de Procesindustrie

dinsdag 07 september Vanuit het netwerk Innovatie

De Smart Industrie Hub Noord organiseert maandelijkse Webinars over diverse Smart Industry thema’s. Voor deze maand staat “Smart Factory voor de procesindustrie” op de agenda.

Dit programma is gericht op bedrijven uit de procesindustrie. Wat kan Smart Industry betekenen voor uw input van grondstoffen of halffabricaten, wat kan het bijdragen aan het proces zelf en tenslotte: wat kan het betekenen voor uw output. Dit wordt gedaan aan de hand van het thema Advanced Proces Control.

Input: Wat kunt u doen met nieuwe techniek om beter de kwaliteit van uw input te weten. Data delen me uw leveranciers, wat koppelt u terug aan leveranciers, welke informatie verwacht u van de leveranciers, op welk moment, data verzamelen over de historie van de verschillende leveranciers, scannen van de input?

Proces: Het modeleren van het proces. Het realtime monitoren van het proces zodat er ook direct kan worden ingegrepen of bijgestuurd als het proces niet optimaal loopt.

Output: In plaats van het doen van steekproeven een 100% controle van de eind productie. Hoe kan Smart Industry helpen bij een goede controle op het eindproduct.

Dit webinar wordt georganiseerd door SIH-Noord partner NPAL.

Aanmelden voor dit webinar doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk