Contact

Webinar series: India’s IT en digitale industrie

dinsdag 02 juni Vanuit het netwerk

Gebrek aan IT capaciteit of talent? India is een serieuze optie.

WTC Leeuwarden | Noord-Nederland organiseert op 2 en 9 juni samen met het Nederlandse Consulaat in Bangalore, India een tweetal livestream webinars waarin de mogelijkheden met de Indiase IT sector worden toegelicht. India telt meer dan 70% van al het digitale talent en is daarom hofleverancier aan vele bedrijven en organisaties. Interessant is deze serie voor bedrijven (en  startups) die IT-mogelijkheden en uitbreiding zoeken.
Niet alleen IT-gerelateerde zaken komen aan bod, er wordt ook ingegaan op o.a. culturele, financiële en juridische aspecten.

Al diverse Nederlandse bedrijven maken gebruik van Indiaas IT-talent. Deze Webinar serie is bedoeld om de Nederlandse bedrijven vertrouwd te maken met het zakendoen in India en hoe zij kansen kunnen benutten op het gebied van informatietechnologie. De Webinar serie is vooral van belang voor Nederlandse bedrijven die op zoek zijn naar IT-oplossingen, IT-talent, samenwerking, contacten, outsourcing en de manier om zaken te doen met de Indiase IT-sector.

Aansluitend op dit programma zal er bij voldoende interesse een virtuele handelsmissie georganiseerd gaan worden.

Voor meer informatie en registratie klikt u hier

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk