Contact

Online bijeenkomst: Samenwerking FEC – WTC Leeuwarden

vrijdag 11 december Vanuit het netwerk

Bekrachtigen samenwerking met een inspirerende inleiding.

De Friese Export Club nodigt u uit om live aanwezig te zijn bij het ondertekenen van de samenwerking met het WTC Leeuwarden op vrijdagmiddag 11 december van 14.30 uur – tot 15.30 uur.
Het tekenen zal gebeuren in aanwezigheid van gedeputeerde van de Provincie Friesland Sander de Rouwe.

Programma:

Het programma start om 14.30 uur met een inspirerende inleiding “Hoe kom ik in contact met nieuwe afnemers nu er geen internationale beurzen zijn” door Alex van Ginneken.
Rond 15.00 uur vertelt Sander de Rouwe waarom samenwerken en krachten bundelen zo belangrijk is om onze Provincie Friesland sterker te maken en welke rol de Provincie hierin heeft.
Om 15.10 wordt de samenwerkingsovereenkomst ondertekend door onze voorzitter Harm Munneke, penningmeester Ans Peeters Weem en de directeur van het WTC Leeuwarden Evert Jan Schouwstra.
Vanaf 15.15 uur kunt u in gesprek met de aanwezigen en wordt er een Q&A kwartiertje gehouden.
Om 15.30 sluit de video-meeting.

Via deze link kunt u zich aanmelden voor de korte Webinarsessie en aanwezig zijn bij het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst tussen de Friese Exportclub en WTC Leeuwarden.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk