Contact

Webinar: Samen voortvarend uit de startblokken

donderdag 10 februari Vanuit het netwerk Innovatie

Onder de projectparaplu ‘Noord Nederland verdient Circulair’ wordt met elkaar het MKB in Noord-Nederland geholpen om hun bedrijfsvoering, producten en dienstverlening circulair te maken.

Op donderdag 10 februari 2022 staan we hier op een feestelijke wijze bij stil met een kort programma waarin we een virtuele vlucht over circulair Noord-Nederland maken, duiden wat ervoor nodig is om de circulaire transitie in Noord-Nederland te versnellen en wat de aanpak van Noord-Nederland verdient Circulair is.

Haak online aan tijdens de uitzending op donderdag 10 februari van 15:00 -16:30 uur. Het Kick off event maakt deel uit van een reeks events tijdens de Week van de Circulaire Economie. Van 7 t/m 12 februari 2022 staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen.

Aanmelden doet u hier.

 

Uitnodiging Kick Off 10 februari_Noord-Nederland_verdient_Circulair

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk