Contact

Webinar: Promising Cities for International Business – Antwerpen, België

donderdag 19 november Vanuit het netwerk

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen, en kent de belangrijkste haven van België. De stad is populair voor ondernemers, in 2018 zijn er namelijk 5.632 nieuwe bedrijven gestart. Een aantal grote economische sectoren in Antwerpen zijn goed vertegenwoordigd, waaronder de chemische industrie. Hiermee heeft Antwerpen het grootste geïntegreerde chemische cluster van Europa! Uiteraard biedt de locatie van Antwerpen, gelegen aan het water, veel kansen. Daarnaast is stad een van bekendste modesteden ter wereld.

Het programma:

  • Introductie door Evert Jan Schouwstra van WTC Leeuwarden;
  • Presentatie video over Antwerpen;
  • Presentatie door Peter Nuiten, Patrick Moens en Fred Niemand van WTC Antwerpen over zakendoen in Antwerpen, belangrijke sectoren in het land, waarom zakendoen in Antwerpen en de culturele aspecten;
  • Q&A

 

Informatie:

Tijd: 10:00 – 11:00 uur

Kosten: geen

Aanmelden: U kunt zich hier voor deze webinar registreren

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk