Contact

Webinar: Promising cities for International Business – Winnipeg Canada

donderdag 18 juni Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Winnipeg Canada staat centraal in de nieuwe WTC livestream webinar serie Promising cities for International Business.

Winnipeg met 805.000 inwoners is de hoofdstad van de provincie Manitoba (1.3 miljoen inwoners) en staat bekend als de “Gateway to the West” door haar uitgebreide trein en transportverbindingen. De economie is zeer divers met sterke sectoren op agro en food gebied maar ook op productie en communicatie.

Tijdens dit Webinar wordt de stad met een korte video gepresenteerd, ingegaan op kansrijke sectoren, mogelijkheden voor export en import besproken, de manier van zakendoen en hoe je in contact komt met een betrouwbare zakenpartner.

Datum 18 juni 16:00 uur.

Voor meer info en registratie https://www.wtcl.nl/webinar-program-promising-cities-for-international-business.

WTC Leeuwarden organiseert deze serie in samenwerking met WTC Winnipeg, WTC Twente, WTC Eindhoven, WTC The Hague, WTC Rotterdam, WTC Netherlands Alliance, Exportclub Noord en de  Friese Exportclub.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk