Contact

Webinar: ‘Promising Cities for International Business’ Istanbul

donderdag 05 november Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Op donderdag 5 november staat Istanbul centraal in onze webinarserie ‘Promising Cities for International Business’. In samenwerking met WTC Istanbul geven wij u inzicht in de kansrijke sectoren die Istanbul, Turkije te bieden heeft.

Istanbul is een bron van import en export voor Turkije, de stad heeft een aandeel van 47% in de export en 54% van de import in de nationale handel. Naast de bekende toeristenindustrie zijn ook de chemie-, vastgoed- en kledingindustrie belangrijk voor de regio. De ligging in zowel Europa als Azië heeft enorme voordelen voor internationale bedrijven en is daarmee een belangrijk centrum voor de maritieme industrie met de bijbehorende commerciële havens.

Tijdens dit webinar wordt de stad gepresenteerd met een korte video, komen veelbelovende sectoren aan bod, komen de mogelijkheden voor export en import aan bod, evenals de manier van zaken doen en hoe je in contact komt met een betrouwbare zakenpartner.

Klik hier voor het programma en opgave.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk