Contact

Webinar JTF – eerste subsidies

donderdag 12 januari Vanuit het netwerk Financiering

Op 17 november 2022 organiseerden de drie noordelijke provincies een webinar over de subsidiemogelijkheden van het Just Transition Fund (JTF). Tijdens deze bijeenkomst werd aangekondigd dat we in het nieuwe jaar graag een vervolg hierop organiseren: een webinar waarin we de openstelling van de eerste JTF subsidies markeren en concreet ingaan op het kunnen aanvragen van de eerste 2 subsidies. We nodigen je van harte uit om dit webinar bij te wonen.

Voor wie?
Met het Europese geld uit het JTF kunnen onder meer het Noord-Nederlandse bedrijfsleven, kennisinstellingen, overheden (zoals sociale diensten en werkplaatsen) en werkgever- en werknemersorganisaties aan de slag met de transitie naar een fossielvrije economie mét nieuwe werkgelegenheid. Heb jij hiervoor een vernieuwend initiatief, oplossing, idee, of projectplan? En denk je erover om subsidie aan te vragen? Meld je dan aan voor dit webinar.

Webinar over eerste subsidies JTF: meld je aan!
Op donderdagmiddag 12 januari 2023 organiseren we van 16.00 tot 17.00 een kort, interactief webinar over de eerste 2 subsidies die opengaan binnen het JTF. Dit zijn de call grote kennis- en valorisatieprojecten en de subsidie investering en opleiding. In het webinar geven we een korte toelichting over beide subsidies, daarna is er alle ruimte voor vragen.

Dus heb je vragen over deze 2 subsidies, over of jouw projectidee aansluit bij de doelen van deze subsidie of over het aanvraag- en behandelproces? Meld je dan aan voor het webinar via onderstaande rode knop. Voorafgaand aan het webinar ontvang je dan een e-mail met de link naar het webinar.

Klik hier om je aan te melden: Aanmelden

Alvast meer lezen over de subsidies en het JTF?

Meer evenementen Evenementenoverzicht
EuropeReady Kennissessie 3

Drie kennissessies om te leren wat Europese subsidieprogramma’s voor je kunnen betekenen.

 

donderdag 07 december Vanuit het netwerk