Contact

Webinar IE-valkuilen bij samenwerken

donderdag 06 april Vanuit het netwerk

Heeft u als ondernemer wel eens samengewerkt met andere partijen bij uw innovatietraject? En liep u daarbij tegen problemen aan, bijvoorbeeld over wie de eigenaar is van het intellectueel eigendom en de verdeling van kosten en risico’s? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over samenwerking en intellectueel eigendom (IE).

Het samenwerken met andere partijen bij een innovatietraject kan een lastig proces zijn. Tijdens het webinar ‘IE-valkuilen bij samenwerken’ focussen wij op de rol die IE-rechten spelen bij innovatieve samenwerkingstrajecten. Aan de hand van een fictieve casus laten onze octrooiadviseurs u een aantal veelvoorkomende situaties zien én leert u hoe u de bijbehorende valkuilen in dit soort trajecten kunt vermijden.

Meer informatie over het evenement en aanmelden is te vinden via deze link: https://www.rvo.nl/evenementen/webinar-ie-valkuilen-bij-samenwerken-6-april

 

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Webinar Intellectueel Eigendom – introductie rechten en beschermingsvormen

Hoe zit het met Intellectueel Eigendom? Op welke manier beschermt u uw ideeën, uitvindingen, producten en merken? Leer in 1 uur de veelvoorkomende rechten en beschermingsvormen.

 

donderdag 13 april Vanuit het netwerk
Smart Factory Tour @ Hannover Messe

Rondom de Hannover Messe zal de Smart Factory Hub Noord Nederland een mooi programma neerzetten voor bedrijven die een Assessment hebben gehad, of daarmee bezig zijn.

 

woensdag 19 april Vanuit het netwerk