Contact

Webinar: Hoe motiveer ik mijn buitenlandse distributeur?

vrijdag 01 oktober Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Op 1 oktober van 10.00u tot 11.00u organiseert het WTC een webinar over buitenlandse distributeurs.

In dit webinar gaat Agnes Schilder in op het onderwerp intrinsieke en extrinsieke motivatie. Wat zet ons in beweging en geldt dat ook voor onze buitenlandse distributeurs? Aansluitend geeft Monique Kroese aan hoe belangrijk communicatie is als onderdeel van motivatie en hoe communicatie met andere nationaliteiten kan verschillen en invloed kan hebben op de motivatie van de distributeur. Daarna deelt Wessel de Vries deelt zijn ervaringen bij FrieslandCampina waar hij jarenlang distributeurs heeft aangesteld en begeleid in o.a. het Midden Oosten. En tot slot zal Mark van de Streek (Global Sales & Brand Director van Koninklijke Utermöhlen) aangeven hoe zij hun distributeurs motiveren.

Lees hier meer over het webinar en de sprekers.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk