Contact

Webinar ‘Hoe digitaal toegankelijk is jouw website?’

donderdag 08 oktober Vanuit het netwerk

Dit evenement vindt plaats in het kader van de Week van de Toegankelijkheid van 5 oktober t/m 9 oktober 2020

Werken aan de toegankelijkheid van je eigen bedrijf is hot! Niet alleen de fysieke toegankelijkheid van je onderneming, maar zeker ook de digitale toegankelijkheid. Voordelen van een toegankelijke website zijn o.a. een groter bereik plus dat de website gebruiksvriendelijker is voor iedereen; zo’n 20% van jouw (potentiële) klanten heeft namelijk moeite met het bekijken en lezen van websites.

Grijp je kans!

Heb jij eigenlijk al stappen gezet om digitaal toegankelijker te ondernemen?
Nog niet? Grijp dan deze kans en laat je informeren!

Praktische informatie en tips

MKB Toegankelijk organiseert in samenwerking met Stichting Accessibility, het expertisecentrum voor toegankelijke ICT, een webinar op donderdag 8 oktober van 11.00 uur tot 12.00 uur. Tijdens dit webinar nemen experts verschillende websites onder de loep en delen ze tips die eenvoudig zelf toe te passen zijn. Zo weet je precies waar je op moet letten als je met je eigen website aan de slag gaat.

Maak kans op een Quick Scan

Na afloop van het webinar maak je ook nog eens kans op een 1-op-1 quick-scan door Stichting Accessibility voor je eigen website.
Deze quick-scan zal op een later gekozen moment plaatsvinden.

Aanmelden

Meld je aan via de deze link

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk