Contact

Webinar: Haal meer uit je winkel en websitebezoek

dinsdag 26 mei Vanuit het netwerk

De consument van nu surft, swipet, bezoekt, voelt en proeft on- en offline. Ze zijn prijs- en milieubewust en verwachten een breed aanbod dat 24 uur per dag beschikbaar is. Hoe trek je al deze klanten via je online kanalen naar je fysieke winkel? En als je een webshop hebt, hoe zorg je er dan voor dat je ook offline opvalt bij deze klanten?

Tijdens het webinar ‘Haal meer uit je winkel en websitebezoek’ nemen Brechtje de Leij, specialist online klantgedrag en e-commerce, en Fred Rutgers, retailexpert, je mee in de wereld van omnichannel marketing. Ze geven je praktische tips, voorbeelden en inspirerende ideeën over hoe je jouw klantreis zowel online als offline optimaliseert. Met als doel: meer omzet en trouwere klanten.

Geef je business een boost en meld je aan

Onder leiding van Robert van den Ham, Director Content & Marketing De Ondernemer, word je gedurende een half uur meegenomen in het verhaal van Brechtje van der Leij en Fred Rutgers. Zij nemen je mee in de reis die een klant aflegt van oriëntatie tot aankoop. Ze geven voor elke fase tips, voorbeelden en praktisch toepasbare ideeën over hoe je off- en online combineert.

De volgende onderwerpen staan centraal: Hoe sla je in de oriëntatiefase een brug tussen off- en online?, Hoe ‘warm’ je een klant op tijdens het aankoopproces en hoe creëer je ‘verkoophaakjes’?, Data en loyaliteit, hoe versterkt dit elkaar? Verder krijg je quick wins en tips. Uiteraard kun je live vragen stellen aan onze experts.

Kun je niet wachten? Stuur dan nu al een e-mail naar: webinar@dpgmedia.nl.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk