Contact

Webinar: Financieren in roerige tijden

donderdag 23 april Vanuit het netwerk Financiering

Voor veel ondernemers brengt de coronacrisis onzekerheid met zich mee op allerlei gebieden. Zo ook op het gebied van financiering. Is het verstandig om nu te investeren? Welke financieringsmogelijkheden zijn er? Daarom organiseert Ik Ben Drents Ondernemer in samenwerking met KplusV een webinar over huidige financieringsmogelijkheden.

Tijdens het webinar ‘financieren in roerige tijden’ begeleiden ondernemersadviseurs Steven Hager en Raymond Bosch jou door de vele financieringsmogelijkheden die ook nu voorhanden zijn. Van overheidsregelingen tot betaaloplossingen en van verzekeringen tot specifieke financieringen. Een praktisch webinar zodat jij een goede afweging kunt maken en concrete vervolgstappen kunt zetten.

Aanmelden kan hier

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk