Contact

Webinar: duurzaam toerisme in het Waddengebied

dinsdag 19 mei Vanuit het netwerk

De Waddenacademie organiseert op 19 mei 2020 samen met ETFI NHL Stenden Hogeschool, Interreg Prowad LINK, Provincie Groningen en Visit Wadden het symposium Duurzaam toerisme in het Waddengebied.

Wat wordt verstaan onder duurzaam toerisme? Hoe staat het duurzaam toerisme in het Waddengebied ervoor? Welke kansen zien ondernemers er en welke rol kan de plaatselijke overheid hierin spelen? En uiteraard: Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis? Deze en nog vele andere vragen zullen aan de orde komen tijdens het 24e symposium van de Waddenacademie. Dagvoorzitter is Marijke Roskam.

Helaas kan de bijeenkomst vanwege de corona maatregelen niet plaatsvinden in Wongema in Hornhuizen. In plaats daarvan organiseren we een digitale bijeenkomst op 19 mei, die u vanuit huis kunt bijwonen.

We bieden u een breed, interactief programma met een lezing door Jan van den Borg, hoogleraar toerisme KU Leuven. Marijke Roskam interviewt ondernemers en bestuurders, waarna er ruimte is voor discussie. In de middag zijn er twee verdiepende sessies. Bekijk hier het programma met meer informatie over de sprekers.

Inschrijven voor de digitale bijeenkomst is gratis en kan via het inschrijfformulier tot 1 mei.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk