Contact

Webinar digitale weerbaarheid

donderdag 23 april Vanuit het netwerk

Wilt u, samen met uw medewerkers, leren hoe u het risico om slachtoffer te worden van cybercrime zoveel mogelijk kunt verkleinen?

Op donderdagavond 23 april van 18.45 uur tot 20.00 uur organiseert gemeente De Fryske Marren samen met de MKB Cyber Campus, Platform Veilig Ondernemen (PVO) en ROC Friesland College een webinar over digitale weerbaarheid.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze avond krijgt u praktische tips die u direct kunt toepassen. Daarbij gaat het niet per se over ingewikkelde technische oplossingen, maar vooral over eenvoudig te nemen maatregelen en het eigen gedrag om de digitale veiligheid te verbeteren. We beantwoorden daarnaast graag uw vragen.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen, zijn:

• Wat zijn de belangrijkste bedreigingen, met name in relatie tot thuiswerken?
• Wat kan ik als ondernemer zelf doen om mijn bedrijf digitaal weerbaar te maken?
• Studenten van het Friesland College presenteren de inzichten van een IT scan. Dit is een scan van wifi-netwerken.

Waarom een webinar ‘digitale weerbaarheid’?
Cybercrime is voor veel ondernemers een toenemend probleem. Ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting zijn vormen van cybercrime die veel schade kunnen veroorzaken. In de Webinar digitale weerbaarheid leert u wat u kunt doen om het risico om slachtoffer te worden van cybercrime zoveel mogelijk te verkleinen.

Aan deze webinar zijn GEEN kosten verbonden. Aanmelden kan via deze link.
U krijgt een mail met daarin een link. Hier kunt u 23 april op klikken om deel te nemen aan de webinar.Tot ziens op 23 april 2020!

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk