Contact

Webinar Digital Twinning

dinsdag 06 juli Vanuit het netwerk Innovatie

De Smart Industrie Hub Noord organiseert maandelijkse webinars over diverse Smart Industry thema’s. Voor deze maand staat op dinsdag 6 juli 16:00 – 17:00 uur “Digital Twinning is het Ei  van Columbus, maar hoe begin je er aan?” op de agenda.

Programma:

“Wat zou u doen als u geen fout meer kon maken?” Dat is de titel van een beroemde video van Siemens over de impact van Digital Twinning. Onze eigen Digital Twinning-professor Bayu Jayawardhana (RUG) legt uit wat Digital Twins zijn en wat u ermee kunt. Als Solution Provider helpt QING uit Arnhem bedrijven op het pad van Digital Twinning, Bram de Vrught, Business Manager laat zien hoe u Digital Twins kunt toepassen in alle fases van de product life cycle.

Ook kijken we naar twee mooie praktijkvoorbeelden. Machineontwikkelaar en fabrikant Boikon uit Leek wil haar nieuwe Automated Tape Laying machine voor GKN Fokker uitrusten met Digital Twin technologie. Kalong He, Manager Business Development van Boikon legt uit waarom en hoe dat werkt. Tenslotte laat Joris Bisschop, Managing Director zien hoe Technologies Added uit Emmen zich samen met het Rockwell Digital Twins inzet om voor klanten kwaliteit en variatie te beheersen tijdens seriematige n=1 productie.

Aanmelden voor dit webinar doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk