Contact

Webinar: Denver, USA

donderdag 16 december Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Denver, Colorado wordt wereldwijd erkend als een van ’s werelds beste bestemmingen om de natuurlijke schoonheid van ons buitenleven te ervaren, samen met de meest actieve inwoners van het land, maar wist u dat Denver ook een van de meest progressieve en gediversifieerde economieën in de natie is?  Denver staat altijd in de top 3 van steden om te wonen en te werken, en onder de 10 steden in het hele land die klaar zijn om snel te herstellen van de Covid-pandemie en de daaropvolgende economische recessie.

Het World Trade Center Denver en het Denver Economic Development & Opportunity-kantoor werken samen op het Global LandingPad – een programma ter ondersteuning van zachte landing van internationale bedrijven. Van markttoegangsstrategieën tot verwijzingen van leveranciers of partners tot het vinden van talent en kapitaal, de gezamenlijke ondersteuning die u ontvangt, is ongeëvenaard. Op donderdag 16 december (16:00 – 17:00) vindt er een webinar plaats waarin u leert hoe u zaken doet in Denver. Wat zijn de culturele aspecten? Welke organisaties kunnen u helpen bij het organiseren van een bedrijf in Denver? En wat zijn de belangrijkste sectoren in de regio Colorado? Na de presentaties is er tijd voor Q&A.

World Trade Center Leeuwarden ondersteunt bedrijven met internationale ambities en helpt export en import te professionaliseren door kennis aan te bieden en nieuwe markten te openen door via haar wereldwijde netwerk contact op te nemen met potentiële zakenpartners.

Programma

  • Inleiding door de heer Evert-Jan Schouwstra, WTC Leeuwarden;
  • Inleiding door mevrouw Karen Gerwitz,President en CEO – WTC Denver;
  • Presentatie van Denver video;
  • Inleiding over global landing pad programma door mevrouw Stephanie Garnica,Global Business Development Director – WTC Denver en mevrouw Sandi Moilanen, Vice President Operations – WTC Denver;
  • Deel een Nederlandse ondernemer door te delen waarom ze Denver hebben geselecteerd;
  • Tips voor het betreden van de Amerikaanse / Denver-markt (juridische structuur, fiscale hoogtepunten, cultuur, stimulansen voor busontwikkeling) – 1-2 sprekers van Global Landing Pad;
  • Vraag & Antwoorden.

Aanmelden voor dit webinar doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk