Contact

Webinar: De impact op marketing

dinsdag 19 mei Vanuit het netwerk

Op dinsdag 19 mei organiseert Toerisme Collectief Friesland, in samenwerking met marketing-expert Roger Davids, een webinar over ‘De impact op marketing door COVID-19’.

Inhoud

Wat zijn de gevolgen bij een crisis zoals nu tijdens COVID-19? Hoe gaan ondernemers hier mee om? Wat zien we gebeuren in de markt en wat kunnen we hier van leren? Hoe worden groeistrategieën aangepast in deze tijd en hoe communiceer je slim met klanten en medewerkers?
Hierover gaat Roger Davids het hebben op dinsdagmiddag 19 mei 2020 van 15:30 tot 16:30 uur. We zien je graag want dit gaat ook jou aan!

Aanmelden

Meld je hier aan voor de gratis webinar. Aanmelden kan tot maandag 18 mei 17:00 uur. Het webinar wordt gegeven in het Nederlands, de informatie is naderhand ook verkrijgbaar in het Engels.

Marketing-expert Roger Davids heeft ruime ervaring in marketing-advies & coaching. Hij ontwikkelde recent plannen voor Merk Fryslan, Visit Wadden, Culturele Hoofdstad LF2018 en begeleidt organisaties bij het realiseren van de nieuwe plannen. In 2019 is hij in Friesland gestart met Groene Marketeers, een vrijwilligersinitiatief om kleinschalige duurzame initiatieven te helpen in hun opstartfase.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk