Contact

Webinar: Contracten en algemene voorwaarden in Duitsland

dinsdag 23 februari Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

Op dinsdag 23 februari vindt er van 10:00 – 10:45 uur een webinar plaats over contracteren en algemene voorwaarden in Duitsland.

Duitsland is een belangrijke handelspartner voor veel Nederlandse bedrijven. Een groot aantal ondernemers heeft de stap naar export richting onze oosterburen al gezet. Om succesvol te zijn op de Duitse markt, is kennis van een aantal juridische basiszaken noodzakelijk. Neem daarom deel aan dit praktisch webinar. Aan bod komen de juridische ins en outs om goed voorbereid en succesvol zaken te kunnen doen in Duitsland.

Aanmelden voor dit webinar kan hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Virtuele handelsmissie Triëst / Italië

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 15 tot en met 18 maart 2021 een Virtuele Handelsmissie naar Triëst/Italië, waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan bedrijven uit deze stad en/of land.

 

maandag 15 maart Vanuit het netwerk
KPN Startup Afternoon online

De vraag van grote bedrijven om zich te ontwikkelen neemt toe. Ook integreren steeds meer startups en scaleups AI & Machine Learning in hun oplossingen. Donderdag 18 maart biedt KPN de mogelijkheid om over dit onderwerp te discussiëren en te speeddaten met corporates, investeerders, startups, en scaleups.

 

donderdag 18 maart Vanuit het netwerk