Contact

Webinar: Brede welvaart voor iedereen [wordt verplaatst]

vrijdag 22 januari Vanuit het netwerk Bedrijfsvoering

Update 7 januari: Het bedrijfsbezoek kan door de geplande verlenging van de coronamaatregelen waarschijnlijk niet doorgaan. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum.


Hoe kunnen ondernemers en overheden zich samen inzetten voor een brede welvaart voor iedereen? Luister en doe mee op vrijdag 22 januari van 13.30 tot 14.30 uur, met het webinar ‘brede welvaart voor iedereen’.

Programma

Op vrijdag 22 januari gaat Gedeputeerde van Economische Zaken van de provincie Fryslân, Sander de Rouwe, op bezoek bij het vooruitstrevende bedrijf Donker Groep BV. Dit bedrijf is steeds meegegaan met zijn tijd en maakt zich hard voor een duurzame, brede welvaart voor iedereen. Samen kunnen we bouwen aan een Fryslân als brede welvaartsregio, die gelukkig, circulair en inclusief is.

In een open gesprek worden de kansen ontdekt en benoemd die Friese bedrijven helpen om vanuit verschillende waarden hun bedrijfsvoering in te richten. Bent u een ondernemer die geïnteresseerd is in hoe wij in Fryslân kunnen werken aan brede welvaart en een circulaire economie? Dan is dit openbare webinar iets voor u. In dit webinar is er ook ruimte om zelf, vanuit huis, mee te praten.

Wat is de brede welvaart?

Bij de provincie Fryslân is brede welvaart een belangrijk streefpunt. Het is dé kapstok voor het huidige bestuursakkoord. Waar economische groei altijd het doel was, wordt het nu meer een middel om toe te werken naar een hoge kwaliteit van leven. Voor kwaliteit van leven is inkomen belangrijk, maar er is meer. Denk hierbij aan veiligheid, tevredenheid, milieu en sociale cohesie. De gezamenlijkheid van al deze facetten, dat is waar brede welvaart om gaat.

Aanmelden

Meld u hier aan voor dit webinar. Ongeveer week voor aanvang ontvangt u de link naar de online bijeenkomst.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Nieuwe online talkshow De Ondermening: “Met de zaken op tafel”.

Op zaterdag 30 januari van 11:00 - 12:00 uur vindt er een online talkshow plaats van De Ondermening. In deze talkshow wordt gesproken over ondernemen tijdens de coronacrisis.

 

zaterdag 30 januari Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Moskou / Rusland

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 1 tot en met 4 februari 2021 een Virtuele Handelsmissie naar MOSKOU / Rusland waarbij Nederlandse bedrijven worden gekoppeld aan bedrijven uit Moskou / Rusland.

 

maandag 01 februari Vanuit het netwerk