Contact

Webinar: Anderhalvemeter-regeling voor vrijetijdssector

donderdag 05 november Ynbusiness

Op donderdag 5 november om 11 uur organiseert Ynbusiness een webinar over de Anderhalvemeter-regeling voor de vrijetijdssector. Met deze regeling kunt u als ondernemer in de vrijetijdssector maximaal drie keer tot 1500 euro subsidie ontvangen voor maatregelen die u neemt op het gebied van Corona.

Marjan Soepboer, sectorspecialist Recreatie en Toerisme en Arjen Schol, themaspecialist Financiering, zullen een korte uitleg over de regeling geven. Daarna wordt stap voor stap het proces van aanvragen doorgenomen. Er is volop de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wil u deelnemen aan dit webinar, dan kun u een mail sturen naar info@ynbusiness.nl en krijgt u de deelnamelink toegestuurd. Maximaal 50 deelnemers, dus reageer snel!

Lees hier het persbericht van de Provincie Fryslân over de uitbreiding van de Anderhalvemeter-regling voor VTE.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk