Contact

Waterlink 2020 (Leeuwarden)

woensdag 16 januari Vanuit het netwerk

WaterLink2020 is hét netwerkevenement voor de Nederlandse watertechnologiesector waar inspiratie, informatie en verbinding centraal staan. Water Alliance nodigt u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn op donderdag 16 januari.

Het overkoepelende thema voor dit kalenderjaar is Let’s Celebrate. Naast de groei van de internationale watertechnologiesector, viert Water Alliance in 2020 namelijk ook haar tiende verjaardag!

Let’s Celebrate!

In verband met het tienjarig bestaan heeft Water Alliance als thema ‘Let’s Celebrate’ gekozen. En dat mag breed worden beschouwd. De internationale groei van de Nederlandse watertechnologie-sector wordt gevierd. Kennisdelen speelt daarbij een belangrijke rol. In een groot plenair gedeelte en ook in maar liefst zes afzonderlijke kennissessies kunnen deelnemers hun kennis op vele fronten verrijken.

Toegangsprijzen en netwerkvloer

Leden van Water Alliance hebben GRATIS toegang tot WaterLink! Ook is het plaatsen van een banner op de beursvloer kostenloos. Entree voor niet-leden is €75. Een banner plaatsen is op aanvraag.

Programma en themasessies

WaterLink2020 belooft zoals u van ons gewend bent een inspirerend programma met interactieve sessies, boeiende sprekers, ruime netwerkmogelijkheden en natuurlijk de voorrondes van de WIS.

Programma
12.00 – Inloop met lunch op de netwerkvloer
13.00 – Start plenair programma met een ludiek terugblik 10 jaar Water Alliance + voorrondes WIS
15.00 – Pauze op netwerkvloer
16.00 – Start themasessies
17.30 – Wrap-up themasessies (5 minuten per sessie)
18.00 – 19.00 Proost op nieuwe jaar

Sessies
U kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan één van de volgende sessies:
1. Klimaatadaptieve steden; kansen voor watertechnologie
2. Go International
3. Uw idee naar de markt brengen. Hoe kunnen demosites dit proces versnellen?
4. H2O Digital
5. Let’s celebrate marketing
6. Medicijnen in water: voor of tegen hoofdpijn ?

WaterLink2020 belooft een prachtig programma te worden met interessante themasessies, de voorrondes voor de WIS-Award 2020 en diverse matchmaking sessies. Daarnaast is er volop tijd om te netwerken en nieuwe contacten op te doen. Kortom; alles onder één dak, met een aantal leuke verrassingen in het kader van ‘onze’ verjaardag!

U kunt zich aanmelden door hier te klikken!

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk