Contact

Watercampus Business Café

donderdag 27 oktober Vanuit het netwerk Ondernemerschap

Tijdens dit WaterCampus Business Café zal Ruth Rottiné, strategisch marketeer bij marketingbureau Wettermerk, de workshop leadmagnets verzorgen. Want het gebruik van Leadmagnets is een goede manier om interesses, wensen, behoeften en contactgegevens van uw bezoekers te achterhalen en zo de binding met uw bedrijf te verhogen. In deze workshop vertelt Ruth u alles over onder andere de verschillende leadmagnets, waarom u deze inzet en hoe u deze kunt gaan gebruiken.

Daarnaast is Emily Jousma, Marketing Manager bij Sensileau, te gast. Zij vertelt hoe zij webinars inzet om leads te genereren, waarom ze specifiek voor deze leadmagnet heeft gekozen en neemt ze u mee in de resultaten die het opgeleverd heeft. Benieuwd naar de ervaringen van Emily? Wees er dan bij op 27 oktober!

Programma

13:00 uur Welkom en inleiding

13:30 uur Gastspreker Emily Jousma

14:15 uur Pauze

14:30 uur Workshop

16:00 uur Netwerkborrel

17:00 uur Einde

 

Aanmelden voor dit evenement doet u via deze link.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Juridisch financiële basiscursus Horizon Europe

Neemt uw organisatie deel aan een Horizon Europe project of gaat u dat in de toekomst doen? En bent u nog niet bekend met de specifieke juridische en financiële voorwaarden waaraan u bij deelname moet voldoen? Dan is deze Juridisch financiële basiscursus interessant voor u

 

woensdag 22 maart Vanuit het netwerk
Main Industry 2023

Op woensdag 22 en donderdag 23 maart 2023 komen vakgerichte bezoekers naar de vierde editie van de MAIN Industry beurs in Martiniplaza Groningen. Op deze vakbeurs voor smart industry en maintenance zijn de laatste trends op het gebied van industrie 4.0 te vinden.

 

woensdag 22 maart Vanuit het netwerk