Contact

WaterCampus Business Café: Water als ingrediënt in de levensmiddelen

dinsdag 15 juni Vanuit het netwerk

Bent u actief in de food-sector en geïnteresseerd in een slim gebruik van water? Of bent u actief in watertechnologie en heeft u belangstelling voor de voedselsector? Op dinsdag 15 juni 13:00 – 14:30 uur organiseert Water Alliance in samenwerking met Van Hall Larenstein een online ‘WaterCampus Business Café’ met als onderwerp ‘Water als ingrediënt in de levensmiddelen’.

Dit Business Café is een onderdeel uit de serie ‘Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog’ en is voor iedereen die geïnteresseerd is in de combinatie water en food. In dit webinar zal er in worden gegaan wat de wetgeving, uitdagingen en oplossingen rondom water als ingrediënt.

Het zal duidelijk zijn: het Business Café ‘Water als ingrediënt in de levensmiddelen’ biedt voor iedereen een uitgelezen kans om in ruim één uur kennis te nemen van alle nieuwste inzichten. En uiteraard is het tegelijkertijd een prima mogelijkheid om te sparren met experts, vakgenoten én ondernemers!

Aanmelden voor dit webinar doet u hier.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk
Consultsessie Duitsland
Consultsessies: Vertegenwoordiging Duitsland

Op donderdag 14 juli organiseert World Trade Center Leeuwarden in samenwerking met partner TRANSFER.LC individuele consult gesprekken over Duitsland. Elk consult duurt 45 minuten en is kosteloos en ter oriëntatie.

 

donderdag 14 juli Vanuit het netwerk