Contact

Virtuele handelsmissie Ghana

donderdag 26 november Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

WTC Leeuwarden | Noord-Nederland organiseert van 23 tot en met 26 november 2020 samen met het WTC Accra een Virtuele Handelsmissie naar Accra / Ghana waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan bedrijven uit Accra / Ghana.

De “Greater Accra Region” met een bevolking van ongeveer 4 miljoen is het meest verstedelijkte deel van Ghana en bestaat uit twee hoofdsteden; Accra en Tema, die zijn verbonden door een snelweg en een spoorlijn.

Accra is de hoofdstad van Ghana en dient als het administratieve centrum van het land, terwijl Tema het industriële knooppunt is met verschillende fabrieken, een vrije handelszone en de thuisbasis van een van de twee zeehavens in Ghana. De belangrijkste industrieën van Ghana zijn landbouw, waar bijna 25% van het BBP wordt gegenereerd, gevolgd door financiële diensten en bouw in zowel landelijke als stedelijke gebieden.
De volgende twee grote sectoren die bijdragen aan het BBP zijn de sectoren ruwe olie en energie.

De keuze voor deze virtuele uitvoering bespaart naast veel tijd ook veel kosten. U heeft via een digitaal platform één op één contact met uw counterpart voor een eerste verkenning. Uw Ghanese gesprekspartners worden door het WTC Accra geselecteerd uit hun bestaande netwerken. De bedoeling is dat u gedurende vier dagen twee uur bezig bent met deze missie. Hoe efficiënt.

Het al dan niet opvolgen van dit contact ligt daarna dan bij u als ondernemer en zult u zelf moeten afstemmen.

Het volledige programma vindt u hier

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Ontwikkeling
Masterclass Wendbaar vakmanschap, succesfactoren voor implementatie

Op donderdag 30 juni (15:00 - 17:00 uur) vindt er een masterclass plaats en is voor iedereen die op zoek is naar een aanpak om te anticiperen op de veranderingen in de markt en de concurrentie een stap voor wil blijven.

 

donderdag 30 juni Vanuit het netwerk
Bijeenkomst EFRO 2021 – 2027: Eerste subsidie

Op maandag 4 juli (15:30 - 17:30 uur) vindt er een bijeenkomst plaats over het EFRO-programma en de vernieuwde valorisatie-regeling.

 

maandag 04 juli Vanuit het netwerk