Contact

Virtuele handelsmissie Buffalo / USA

dinsdag 16 februari Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 16 tot en met 19 februari 2021 samen met het WTC Buffalo/Niagara een Virtuele Handelsmissie naar Amerika/Canada waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan bedrijven uit deze steden en/of landen.

De keuze voor deze virtuele uitvoering bespaart naast veel tijd ook veel kosten. U heeft via een digitaal platform één op één contact met uw counterpart voor een eerste verkenning. Uw Amerikaanse/Canadese gesprekspartners worden door het WTC Buffalo geselecteerd uit hun bestaande netwerken. De bedoeling is dat u gedurende vier dagen, twee uur bezig bent met deze missie. Hoe efficiënt.

Het al dan niet opvolgen van de contacten ligt daarna dan bij u als ondernemer en zult u zelf het eventuele vervolg moeten afstemmen.

Procedure:

 • Aanmelden via inschrijfformulier, uiterlijk tot 23 december 2020, u krijgt daarna een partner scan formulier toegestuurd om in te vullen (t.b.v. uw bedrijfsprofiel en het profiel van het “ideale bedrijf” dat u zoekt);
 • Het bedrijfs- en zoekprofiel dient uiterlijk 1 januari 2021 binnen te zijn;
 • Aan de hand van dit profiel volgt een (online) intake met het WTC en de lokale partner waarmee de matchmaking wordt uitgevoerd. De intake zal plaatsvinden in week 2, 11 t/m 15 januari;
 • Blijkt dat er na het intake gesprek geen mogelijkheden zijn om u te verbinden dan wordt dit aangegeven;
 • Potentiële contacten worden met u besproken en frequent wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van de afspraken;
 • In de week voorafgaand aan deze Virtuele Handelsmissie ontvangt u het programma van de afspraken en welk platform er gebruikt gaat worden.

Aanvullende informatie:

 • Maximaal 6 gesprekken per deelnemer;
 • Maximaal aantal deelnemers aan deze Virtuele Handelsmissie: 10;
 • Platform: Keuze uit Microsoft teams, Google Meet of skype;
 • Voertaal tijdens de sessie is in principe Engels;
 • Deelname is gratis, u betaalt voor de gemaakte afspraken, de kosten voor een afspraak zijn € 200,- ex BTW (met een maximum van 6 contacten).

 

Aanmelden voor deze webinar kan hier.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Rikus Stuut via r.stuut@wtcl.nl.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Nieuwe online talkshow De Ondermening: “Met de zaken op tafel”.

Op zaterdag 30 januari van 11:00 - 12:00 uur vindt er een online talkshow plaats van De Ondermening. In deze talkshow wordt gesproken over ondernemen tijdens de coronacrisis.

 

zaterdag 30 januari Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Moskou / Rusland

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 1 tot en met 4 februari 2021 een Virtuele Handelsmissie naar MOSKOU / Rusland waarbij Nederlandse bedrijven worden gekoppeld aan bedrijven uit Moskou / Rusland.

 

maandag 01 februari Vanuit het netwerk