Contact

Virtuele handelsmissie Buffalo / USA

maandag 19 april Vanuit het netwerk Internationaal ondernemen

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 19 tot en met 22 april 2021 samen met het WTC Buffalo/Niagara een Virtuele Handelsmissie naar Amerika/Canada waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld aan bedrijven uit deze steden en/of landen.

Voor Nederlandse ondernemers is het niet moeilijk om zaken te doen in de “Horseshoe regio” en net als bv. Toronto is Niagara zeer divers, de deuren staan altijd open voor iedereen die zaken wil doen. Buffalo wordt de stad van goede buren genoemd.
De campagne ”Back to Business” zorgt ervoor dat mensen weer aan het werk kunnen blijven in de vorm van bijvoorbeeld een carrière switch.

De keuze voor deze virtuele uitvoering bespaart naast veel tijd ook veel kosten. U heeft via een digitaal platform één op één contact met uw counterpart voor een eerste verkenning. Uw Amerikaanse/Canadese gesprekspartners worden door het WTC Buffalo geselecteerd uit hun bestaande netwerken. De bedoeling is dat u gedurende vier dagen twee uur bezig bent met deze missie. Hoe efficiënt.

Het al dan niet opvolgen van de contacten ligt daarna dan bij u als ondernemer en zult u zelf het eventuele vervolg moeten afstemmen.

Procedure:

  • Aanmelden via inschrijfformulier, uiterlijk tot 7 februari 2021, u krijgt daarna een partner scan formulier toegestuurd om in te vullen (t.b.v. uw bedrijfsprofiel en het profiel van het “ideale bedrijf” dat u zoekt);
  • Het bedrijfs- en zoekprofiel dient uiterlijk 12 februari 2021 binnen te zijn. Aan de hand van dit profiel volgt een (online) intake met het WTC, van 15 t/m 19 februari 2021;
  • Deze intake wordt gedeeld met de uitvoerende organisatie in het betreffende land om de juiste partners te vinden;
  • In de week voorafgaand aan deze Virtuele Handelsmissie ontvangt u het programma van de afspraken.

 

Aanvullende informatie:

  • Maximaal 6 gesprekken per deelnemer;
  • Maximaal aantal deelnemers aan deze Virtuele Handelsmissie: 10;
  • Platform: Keuze uit Microsoft teams, Google Meet of skype;
  • Voertaal tijdens de sessie is in principe Engels;
  • Deelname is gratis, u betaalt voor de gemaakte afspraken, de kosten voor een afspraak zijn € 200,- ex BTW (met een maximum van 6 contacten).

 

Aanmelden voor deze webinar kan hier.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Rikus Stuut via r.stuut@wtcl.nl.

Meer evenementen Evenementenoverzicht
Murcia Food 2021

Van 17 mei 10:00 uur t/m 19 mei 13:00 uur, vindt de 10e editie van het Spaanse Murcia Food Brokerage Event plaats. Dit event is de verzamelplaats voor noviteiten op het gebied van voedseltechnologie.

 

maandag 17 mei Vanuit het netwerk
Virtuele handelsmissie Querétaro / Mexico

WTC Leeuwarden Noord-Nederland organiseert van 17 tot en met 20 mei 2021 een Virtuele Handelsmissie naar Querétaro/Mexico, waarbij Nederlandse bedrijven gekoppeld worden aan bedrijven uit deze stad en/of land.

 

maandag 17 mei Vanuit het netwerk